logo Gira     
Loading

Dimarea lămpilor economice şi a LED-urilor

Dimarea lampilor economice si a LED-urilor

Crează scenarii și atmosfera într-o cameră: Astăzi lumina este mai mult decât o necesitate funcţională. Ca element de design, este un aspect cheie al arhitecturii și designului interior. Când este utilizată corect, poate contribui semnificativ la îmbunătăţirea stării de bine si la creșterea productivităţii. Nivelurile de iluminat speciale joacă un rol crucial, în plus faţă de culoarea și distribuţia luminii.


Cerinţe noi pentru tehnologia de dimare

Datorită implementării instrucţiunilor europene de eco-design 2005/32/EG, toate sursele incandescente au fost interzise vânzării din toamna lui 2012. Ca alternativă sunt oferite sursele eficiente cu LED și cele economice. Dezavantajul: Noile surse de iluminat nu pot fi dimate deloc folosind dimerele convenţionale, sau doar cu efecte nedorite, precum "pâlpâirea" sau reglarea intensităţii inconstantă.

Noua tehnologie este cerută pentru a înlatura toate problemele și pentru a putea realiza dimarea conform standardului pe viitor. Pentru acest motiv, cele mai importante brand-uri, Gira, Jung, Merten și Schneider au dezvoltat noul standard de dimare LEDOTRON în cooperare cu producatorul Osram.

LEDOTRON – Definește dimarea digital

LEDOTRON este noul standard digital pentru dimarea surselor compact fluorescente și cu LEDuri. Pe viitor, tehnologia poate fi utilizată cu ușurinţă pe reţeaua de alimentare existentă, este simplu de instalat și oferă opţiuni noi pentru controlul luminii. Cu LEDOTRON® luminozitatea poate fi ajustată, iar în viiotr va fi posibil să stabilim culoarea de la sursele corespunzătoare. Atunci va fi posibilă și conectarea la sistemul bus sau la interfeţele radio.Dispozitivul de control LEDOTRON

Cu dispozitivul de control LEDOTRON, Gira oferă o soluţie potrivită pentru controlul noilor surse de lumină în timp ce rotunjește gama dimarii existente. Selecţia cuprinde diverse dispozitive de acţionare, actuatoare, transformatoare și mai multe pentru controlul convenţional al luminii, sistemul radio bus Gira și sistemul Gira KNX. Multe dispozitive sunt disponibile pentru montajul sub tencuială, în plafoane intermediare.


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!