logo Gira     
Loading

Sistemul audio

Revox multiroom

Unităti de control pentru sistemul Revox multiroom

Face parte din confortului unei case moderne să auzi muzică sau posturi radio în întreaga clădire printr-un sistem de muzică, în timp ce unităţile de operare cu care se pot controla și regla sunetele într-o manieră sofisticată sunt localizate în diferite camere.

Află mai multe
Radio RDS

Radioul RDS montat sub tencuială

Un sunet curat, voluminos, posibilitate de conectare a unei boxe secundare și a unui MP3 player, 2 posturi presetate, funcţie RDS, operare facilă datorită tehnologiei cu senzor capacitiv, sleep mode și multe altele: Radioul RDS pentru montaj încastrat oferă o serie de caracteristici pentru o viaţă mai ușoară.

Află mai multe
Statie Andocare

Stația de andocare GIRA

Stația de andocare GIRA permite conectarea surselor de muzică externe sau a unui sistem stereo la radioul RDS încastrat. Poate fi de asemenea folosită ca dispozitiv permanent de alimentare pentru o gamă largă de telefoane inteligente și MP3 playere.

Află mai multe
 

Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!