logo Gira     
Loading

Staţii de interfon pentru interior

statie interfon interior

Staţii de interior

Staţiile de interior Gira montate aparent sunt hands-free. Dispozitivul de bază cu difuzor, microfon şi tastă de apelare poate fi extins opţional cu un display color TFT şi un buton suplimentar pentru apeluri între staţiile de interior.

statie interfon interior

Staţia de interior tip receptor

În varianta cu receptor pentru staţia de interior, principalele funcţii sunt ascunse în spatele receptorului. Dispozitivele de bază pot fi extinse cu funcţii suplimentare precum ecranul color TFT. Se montează încastrat.


statie interfon interior

Staţia video de interior montată aplicat

Tehnologia high-tech o face mai compactă ca niciodată. Staţia video de interior pentru montaj aplicat Gira este controlată printr-o atingere uşoară a butoanelor datorita tehnologiei cu senzor capacitiv şi are un ecran TFT color, high-resolution de ultima generaţie.

statie interfon interior

Staţia de interior aplicată

Staţia de interior aplicată oferă soluţii simple de instalare pe perete. Complet pre-asamblată, are doar 21 mm grosime şi poate fi instalată rapid şi curat.


statie interfon interior

Gongul montat aplicat

Gongul Gira pentru montaj aplicat face parte din sistemul de interfonie Gira şi este potrivit pentru semnale acustice sau luminoase, atunci când suna cineva la uşă.

statie interfon interior

VideoTerminal

Un design sofisticat şi o dimensiune neobişnuită: VideoTermninalul Gira este o staţie de interior cu un display TFT de 5,7'.


statie interfon interior

Control Clients

Control Clients 9 si 19 de la Gira sunt ecrane sensibile la atingere pentru controlul instalaţiei KNX prin intermediul Gira HomeServer 3 sau Gira FacilityServer. Sunt echipate cu microfon şi difuzor şi permit dispozitivelor să fie utilizate şi ca staţii de interior pentru sistemul de interfonie audio-video.

statie interfon interior

Interfaţa DCS-TV

Televizorul se deshide când sună soneria şi imaginea de pe camera staţiei de exterior Gira apare pe ecran. Interfaţa DCS-TV face acest lucru posibil.


statie interfon interior

Interfaţa DCS-TC

Prin intermediul interfeţei DCS-TC, sistemul de interfonie este integrat în sistemul existent de telefonie. Aceasta permite acceptarea apelurilor şi controlul deschiderii uşi prin intermediul telefonului cu fir sau mobilului.Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!