logo Gira     
Loading

Staţii de interfon pentru exterior

statie interfon exterior

Staţia de exterior

Staţia de exterior Gira este montată în doză încastrată de 58mm, în combinaţie cu rame din gama Gira TX_44. Dispozitivele de bază sunt echipate cu microfon şi taste de apelare, o tasta sau 3 taste.

statie interfon exterior

Funcţii suplimentare pentru staţia de exterior

Dispozitivele de bază pentru staţia de exterior Gira pot fi extinse cu elemente suplimentare, precum camera color sau modulul info.


statie interfon exterior

Staţia de exterior montată aplicat

Suplimentar staţiei de interfon Gira montată încastrat, sistemul de interfonie Gira oferă de asemenea şi variante pentru montajul aplicat: sunt complet pre-asmblate şi au doar 19mm grosime.

statie interfon exterior

Staţia video de exterior montată aplicat

Gira oferă doua staţii de exterior care sunt echipate cu cameră color, pentru montaj aplicat. Funcţie de variantă, ele sunt echipate cu o tastă de apelare sau 3 taste de apelare.


statie interfon exterior

Staţia de exterior din oţel inoxidabil

Staţia de exterior Gira combină designul cu rezistenţa: nu este doar foarte atractivă cu panoul frontal din oţel inoxidabil, dar este şi extrem de robusta, antivandal şi rezistentă la intemperii.

statie video interfon exterior

Staţia video de exterior din oţel inoxidabil

Staţia video de interfon din oţel inoxidabil este pre-asamblată, cu protecţie pentru vandalism, cu camera color pentru sistemul de interfonie Gira. Placa frontală din oţel inoxidabil V2A de înaltă calitate cu o grosime de 3 mm este foarte robustă. Butoanele de apel sunt de asemenea realizate din oţel durabil.


statie interfon exterior

Profile de exterior cu interfon

Staţia de exterior Gira pentru montaj încastrat poate fi integrată şi în profilele cu alimentare electrică. Profilele au unităţi libere în care se pot pune taste de apelare, difuzoare, module Info sau camera color de la staţia exterioară de interfon Gira, sau diverse alte funcţii suplimentare.

statie interfon exterior

Camera de exterior

Camera de exterior pentru perete şi plafon poate fi integrată în sistemul de interfonie prin intermediul interfeţei DCS-camera.Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!