logo Gira     
Loading

Keyless In

Keyless In Gira

Gira oferă ceva nou pentru tehnologia clădirilor, ceva ce pentru mult timp a fost standard doar pentru industria de automobile: produsele Keyless In pentru accesul fără chei în camere și clădiri. Tehnologia este bazată pe un sistem electronic sau biometric și cele trei variante Fingerprint, Keypad și Transponder pot fi montate ca dispozitive independente fără componente de control adiţionale sau integrate în sistemul de interfonie Gira. De asemenea, pot fi montate în dozele standard încastrate de 58 mm. Keyless In Gira poate fi integrat în gama de aparate atât la interior cât și la exterior.


keyless in keypad Gira

Keyless In Keypad

Keyless In Keypad Gira deschide ușa atunci când este introdusă o parolă numerică.

keyless in fingerprint Gira

Keyless In Fingerprint

Keyless In Fingerprint Gira este bazat pe un sistem biometric și folosește,probabil, cel mai vechi mod de indentificare: amprenta digitală.


keyless in transponder Gira

Keyless In Transponder

Keyless In Transponder Gira este echipat cu tehnologie transponder cu rază lungă de acţiune. Cititorul răspunde semnalului de la transponder key sau de la transponder card.

Instrucţiuni de siguranţă

Gira Keyless In nu trebuie instalat ca dispozitiv individual în zonele de securitate ridicată. Un grad mai ridicat de securitate se obţine în combinaţie cu sistemul de interfonie Gira deoarece atunci când sunt integrate nu sunt expuse contactului și nu permit trecerea persoanelor neautorizate.Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!