Articole

Solutii de securitate automatizare Gira KNX

Soluţii de securitate pentru o casă cu automatizare Gira KNX

Noi suntem obişnuiţi să închidem casa când plecăm la locul de muncă sau când plecam într-o vacanţă bine meritată, este un obicei valabil pentru întreaga viaţă. Dar, să recunoaştem faptul că de multe orice uităm sau rătăcim cheile.

Află mai multe
simulare prezenta Gira KNX

Simularea prezenţei în locuinţă când eşti plecat în vacanţă

Să îţi laşi casa nelocuită pentru o perioadă mare de timp poate provoca anxietate. Este un lucru obişnuit pentru proprietarii de case să solicite unui prieten de încredere sau unui vecin să vina şi să verifice în jurul casei, să verifice cutia poştală, să ridice sau să coboare jaluzelele.

Află mai multe


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!