Controlul central al tehnologiei casei inteligente - de acasă şi de oriunde

HomeServerul Gira permite controlul centralizat al intregii tehnologii a casei prin intermediul diverselor dispozitive precum Gira Control Clients, iPhone, iPad, iPod touch sau computer – de acasă sau de oriunde. Sistemul oferă un supliment valoros pentru dispozitivele clasice de control KNX, cum ar fi push-button sensor cu care pot fi acţionate numeroase funcţi inteligente în camerele corespunzătoare, doar prin simpla apăsare a unui buton.


Control central HomeServer KNX

Dispozitivele Gira Control Clients sunt mecanismele centrale de acţionare pentru HomeServerul Gira şi instalaţia KNX din casă. Cu display-urile lor inteligente, sensibile la atingere, permit controlul simplu al intregii tehnologii doar cu un singur deget. Interfaţa Gira asigură un acces rapid către toate funcţiile cu meniul său clar şi intuitiv.

Gira Control Client 19 are un display generos cu diagonala ecranului de 47cm (18,5”). Gira Control Client 9 este disponibil în varianta mai compactă cu un ecran de 22,9cm (22,9”). Ambele dispozitive sunt echipate cu difuzor şi microfon şi pot fi folosite şi pe post de interfon audio-video – ne mai fiind necesară o staţie de interfon de interior separată.


Control central ipad

iPhone, iPad, iPod touch

Noile aplicaţii pentru Gira HomeServer/FaciliyServer permit acţionarea uşoara pentru toată tehnologia casei de pe iPhone, iPad sau iPod touch via GSM, UMTS sau WLAN. Aplicţiile pentru controlul HomeServerului Gira sau instalaţiei KNX din casă au un design uniform precum Gira Interface. Din acest motiv, este posibil accesul simplu la toate funcţiile indiferent de locul unde te afli şi toata tehnologia casei este mereu la vedere.

Control central laptop

Laptop, computer

Întreaga tehnologie a casei poate fi controlată prin intermediul Gira Interface de pe laptop sau PC – de la un capăt la celălalt, de la serviciu sau de oriunde. Navigaţia este confortabilă prin intermediul mousului sau tastaturii.Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!