logo Gira     

Gira HomeServer 4

HomeServer Automatizare KNX

Gira Homeserver 4 controlează întregul sistem de automatizare KNX din casă şi conectează sistemul la reţeaua locală de calculatoare şi la internet prin intermediul protocolului IP. Acest lucru face posibil ca indiferent de locaţia în care te afli şi cu o varietate mare de dispozitive, poţi accesa toate funcţiile inteligente ale tehnologiei casei şi deasemenea poţi integra multe alte tehnologii în controlul locuinţei cum ar fi sistemul de videointerfonie, sistemul de supraveghere video şi sistemul de redare al muzicii.

Gira Homeserver 4 oferă un nivel ridicat de flexibilitate deoarece poate fi accesat de pe o gamă variată de dispozitive de operare. Diferite tehnologii pot fi integrate în interfaţa grafică de control a locuinţei prin intermediul protocolului IP.


Model Server client: acces fără licenţă pentru toate dispozitivele

Conceptul aplicaţiei Gira Homeserver 4 este bazată un model de server client. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot accesa Gira Homeserver de pe nenumărate dispozitive – licenţierea fiecărui dispozitiv nu este necesară în acest caz.

Interfaţă deschisă către IP: mai multă flexibilitate pentru controlul tehnologiei locuinţei

Gira Homeserver comunică prin intermediul unei interfeţe IP. Acest lucru face posibilă accesarea Homeserver-ului cu orice dispozitiv ca are interfaţă deschisă către protocolul IP şi este configurat corespunzător.Interfaţa Gira DCS-IP: Sistemul de interfonie perfect integrat

Interfaţa Gira DCS-IP permite sistemului de interfonie să fie conectat la reţeaua de calculatoare şi de asemenea la Homeserver. O aplicaţie plug-in integrează controlul sistemul de interfonie în aplicaţia grafică Gira şi astfel este posibilă comunicarea audio şi video prin intermediul unui touchscreen, laptop sau calculator.

Sistemul multiroom Revox: 100% compatibil

Interfeţa IP a sistemului multiroom Revox şi cea a Homeserver-ului au o compatibilitate optimă. Controlul sistemului Revox poate fi integrat în aplicaţia grafică Gira prin intermediul unui plug-in şi păstrează caracteristicile grafice interfeţei Revox.


Confort HomeServer KNX

Mai mult confort

Tehnologia inteligentă pentru casă de la Gira face viaţa mai placută și mai confortabilă – funcţiile complexe sunt adaptate perfect dorinţelor și cerinţelor individuale ale ocupaţtilor. O mare varietate de funţtii poate fi integrată în ambianţa respectivă pentru a oferi o atmosferă ideală de bunăstare în întreaga casă.

Află mai multe
Eficienta Energetica HomeServer KNX

Îmbunătăţirea eficienţei energetice

Cu managementul modern al energiei, tehnologia casei inteligente de la Gira nu doar ajută la economisirea de energie, dar protejează și mediul inconjuratori în același timp. Datorită interacţiunii perfecte a funcţiilor, consumul de energie este redus la minim și adaptat optim la cerinţele individuale utilizând o gamă largă de senzori și funcţii de control în timp.

Află mai multe

Actionare usoara cu Gira Interface

Acţionare ușoară cu Gira Interface

Cu Gira Interface, interfaţa cu utilizatorul Gira HomeServer, controlul tehnologiei inovatoare este joacă de copii. Inţelegerea meniului de utilizare este intuitivă: Toate funcţiile sunt disponibile pentru două niveluri. Informaţi adiţionale detaliate și elemente de operare sunt afișate într-o fereastră pop-up.

Află mai multe
Control central

Control central

HomeServerul Gira perimite controlul centralizat al intregii tehnologii a casei prin intermediul diverselor dispozitive precum Gira Control Clients, iPhone, iPad, iPod touch sau computer – de acasă sau de oriunde.

Află mai multe

Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!