Mai mult confort

Tehnologia inteligentă pentru casă de la Gira face viaţa mai placută și mai confortabilă – funcţiile complexe sunt adaptate perfect dorinţelor și cerinţelor individuale ale ocupanţilor. Perfect integrate în mediul inconjurător specific, o gamă variată de funcţii asigură o atmosferă de bunastare în întreaga casă: controlul centralizat al luminii, jaluzele şi incălzirea, scenarii de cameră, divertisment multimedia în toate camerele, controlul ventilaţiei şi al încălzirii într-o singură cameră, funcţie de necesităţi, udarea automată a grădinii şi multe altele.

Controlul centralizat al întregii tehnologii din casă

Toţi ocupanţii au o vedere clară asupra întregii tehnologii a casei datorită Gira Control Clients montat pe peretele din hol sau bucătarie. Toate funcţiile, precum lumina, jaluzelele şi încălzirea pot fi controlate convenabil dintr-un punct central. Interfaţa Gira permite accesul rapid la diverse aplicaţii precum scenarii luminoase, controlul temperaturii şi sistemul de interfonie.

Control de la distanţă convenabil pentru toate funcţiile

Toate funcţiile inteligente pot fi controlate de la distanţă, în orice moment, prin intermediul iPhone-ului, iPad-ului sau iPod touch – de acasă de pe canapea, din tren sau de la birou. Dacă, de exemplu, lumina nu a fost stinsă, acest lucru se poate rezolva indiferent de locul unde vă aflaţi. Aplicaţiile Gira HomeServer/FacilityServer afişează toate aplicaţiile prin intermediul designului familiar Gira Interface – adaptate optim la dimensiunea corespunzătoare de afişare.


Crearea şi apelarea scenelor individuale

Lumina, jaluzelele, încălzirea şi muzica pot fi legate în scenarii complexe. Ele pot fi combinate individual, şi de asemenea, modificate oricând. O astfel de scenă poate porni, de exemplu, când pornim televizorul: funcţie de ora zilei se pot mişca jaluzelele sau rulourile, lumina este dimată şi sistemul de muzică este setat la un anumit volum.

Temperatura optimă pentru fiecare cameră

Temperaturile optime, agreabile pot varia puternic funcţie de perioada anului, situaţie sau preferinţele individuale. Iarna, în baie, cei mai mulţi oameni preferă să fie cald şi confortabil. În timpul nopţii, în dormitor este preferată o răcoare plăcută. Prin intermediul controlului unei singure camere şi controlului căldurii funcţie de timp, HomeServerul Gira asigură temperatura potrivită în toată casa, şi exact atunci când este necesară.


Distribuirea muzicii în toată casa

Jazz în bucătărie, muzică clasică în living room şi poate un post de radio în camera copiilor – cu sistemul Revox multiroom sau a plug-inului UpnP Control, muzica poate fi distribuită şi controlată în întreaga casă. Sistemul poate fi acţionat de pe iPhone prin intermediul Gira Control Clients, de pe computer sau de pe unităţile de control ale sistemului Revox multiroom. Prin legarea la HomeServerul Gira, controlul muzicii poate fi integrat direct în scenariile camerei.

Sistemul de interfonie perfect integrat

Sistemul de interfonie poate fi integrat foarte simplu în controlul casei prin HomeServerului Gira. De exemplu, monitorizarea situaţiei din faţa uşii se paote face din birou şi se poate deschide confortabil uşa printr-un singur click al mousului. Bineînţeles, este posibilă şi comunicarea audiovizuală prin intermediul Gira Control Clients – şi nu mai este nevoie de o staţie de interfon de interior separată.


Irigarea grădinii complet automat

HomeServerul Gira iţi urmează gândurile şi afară: dacă este necesar, sistemul de stropire sau udare poate fi acţionat complet automat. Sistemul este capabil să decidă singur când este necesară udarea şi în ce cantitate. Bazele pentru acest lucru sunt asigurate, de exemplu, de datele furnizate de staţia meteo KNX sau de prognoza meteo de pe internet.

Scenarii de întâmpinare la sosirea acasă

Când se deschide uşa din faţă, un scenariu de intampinare poate porni automat prin apăsarea unui buton, potrivit exact dorinţelor şi nevoilor individuale ale ocupantului. Pentru o atmosferă placută, un scenariu de lumină este creat în living room şi în acelaşi timp sistemul audio porneşte CD-ul preferat. De asemenea, baia este pre-încălzită– fantezia nu are limite.Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!