logo Gira     

Economisirea energiei cu Gira

Mai multă eficienţă energetică cu Gira

Datorită creşterii costurilor cu energia, consumul de energie devine din ce în ce mai important. În ciuda conştientizării, proprietarii caselor particulare încă au un consum foarte mare de energie, pacură şi gaze naturale. O parte din acestea pot fi salvate fără a renunţa la confort. Dimpotrivă: tehnologiile moderne sporesc confortul casei tale. Şi dacă în acest proces se poate salva energie – cu atât mai bine.

Download broşura "Economisirea energiei cu Gira" in format PDF (EN)

Economisirea energiei cu o instalaţie convenţională şi sistemul radio bus

O cantitate semnificativă de energie poate fi salvată cu metode relativ simple şi cu puţin efort pentru instalare, în acelaşi timp cu uşurarea modului de viaţă.

Economisirea energiei cu KNX

Un sistem pentru clădire inteligentă bine gândit oferă un potenţial extraordinar pentru economisirea energiei. Pentru aceasta, HomeServerul Gira este folosit în conexiune cu opţiunile sale flexibile de operare pentru monotorizarea şi controlul tehnologiei clădirii.Economisirea energiei cu EEBUS

Legat de economisirea energiei şi controlul eficient al costurilor, tehnologia SmartGrids castigă din ce în ce mai multă importanţă. Se foloseşte sistemul EEBUS.


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!