logo Gira     

Gama de Întrerupătoare GIRA

Cât de stilată este o persoană iese adesea în evidență din modul în care abordează lucruri aparent mărunte, detalii ce par a nu pretinde mai mult de o clipă de atenție. Câtă pasiune pune în amănuntele pe care alții le ignoră? Cât de minuțioasă este atunci când vine vorba să modeleze un spațiu, spre exemplu? Dedică ea aceeași minuțiozitate și obiectelor pe care mulți le consideră evidente?

Unul dintre aceste detalii omise frecvent îl reprezintă întrerupatorul. El este parte integrantă a unui proiect de arhitectură în aceeași măsură în care sunt crochiurile sau selecția de materiale. În plus, este unul dintre cele mai folosite obiecte dintr-o locuință.

Gira produce prize, întrerupătoare și echipamente electrice de peste 100 de ani. Performanța și designul acestora transcend timpurile și tendințele pentru că sunt proiectate și fabricate într-un stil atemporal, funcțional și durabil. Un sistem Gira este nu numai inteligent, avansat din punct de vedere tehnologic, dar și foarte ușor de folosit. La fel cum este și arhitectura de calitate.

Acesta este și motivul pentru care Gira a fost premiată de atâtea ori și pentru care unele dintre cele mai captivante clădiri din lume înglobează tehnologii furnizate de Gira.


intrerupatoare system 55

System 55

System 55 de la Gira îmbină o multitudine de funcții pentru tehnologii inteligente cu o gamă variată de opțiuni de design pentru a se adapta oricărui tip de amenajare. Soluția care face posibilă această versatilitate: un singur pătrat cu latura de 55mm.

Află mai multe

intrerupatoare E2

E2

Gama Gira E2 combină un design minimalist cu materiale funcţionale şi tehnologie inteligentă. Aceasta este disponibila în patru culori.

Află mai multe
intrerupatoare E3

E3

Noua gamă de rame GIRA E3 combină blândețea formelor rotunjite cu texturile mătăsoase în nouă variante de culori neutre. Din combinaţia de inserţii în culorile antracit sau alb pur lucios cu diferite rame rezultă o gamă bogată de variante individuale de design.

Află mai multe
intrerupatoare Esprit

Esprit

Gama Gira Esprit oferă o diversitate neobişnuit de mare de materiale. Designul curat al ramelor este combinat cu materialele selecte din lemn, sticlă lucioasă, diverse variante de aluminiu sau auriu lucios, crom lucios lustruit.

Află mai multe
intrerupatoare studio

Studio

Rotund și pătrat, alb și negru: noua gamă de rame Gira Studio, realizată din sticlă de înaltă calitate este construită pe contraste. Fie în varianta aparentă, fie în cea încastrată, Gira Studio se încadrează perfect în încăperi cu design sofisticat și curajos. Combinând-o cu inserturile din Gira System 55, poți genera o multitudine de variante de design garantate să rămână în tendințe și peste 10 ani.

Află mai multe
intrerupatoare standard 55

Standard 55

Gira Standard 55 oferă calitate, cu o gamă largă de opţiuni pentru instalarea de bază. Se compune din mai mult de 300 de funcţii pentru instalaţii electrice comode, sigure şi economice, în trei culori diferite.

Află mai multe
intrerupatoare Event

Event

Diversitatea de culoare şi designul unic ale ramei sunt caracteristicile izbitoare ale gamei Gira Event. Verde, aubergine, chihlimbar sau un albastru intens permite concepte de design interior neobişnuite.

Află mai multe
intrerupatoare E22

E22

Ca o alternativă la varianta de instalare clasică încastrată, gama Gira E22 oferă posibilitatea unei proceduri de instalare din care rezultă o ramă cu o înălţime de doar 3mm deasupra peretelui. Gama Gira E22 este disponibilă în trei variante de material: oţel inoxidabil, aluminiu şi termoplastic (alb pur lucios).

Află mai multe
intrerupatoare Classix

ClassiX

Cu suprafeţele sale perfecte şi colţurile rotunjite armonios, gama Gira ClassiX stabileşte noi standarde pentru interioarele elegante şi clasice printr-un design exclusivist.

Află mai multe
intrerupatoare TX_44

TX_44

Gira TX_44 este gama de întrerupătoare perfectă pentru utilizarea la exterior sau în spaţii umede, dar poate fi la fel de bine încorporată şi pentru interior.

Află mai multe
intrerupatoare cu Protectie la Apa

Gira cu protecţie la apă

Toate întrerupătoarele, butoanele şi prizele SCHUKO cu capac din gama Gira Standard 55, E2, Stainless Steel Seria 21 şi F100 pot fi instalate cu protecţie la apă folosind un set de garnituri necesar pentru IP 44. Acest lucru permite o instalaţie uniformă în toate zonele dintr-o clădire.

Află mai multe
intrerupatoare aplicate cu Protectie la Apa

Întrerupătoare pentru montaj aplicat cu protecţie la apă

Produsele pentru montaj aplicat de la Gira fac parte dintr-o gamă specială de produse robuste. Sunt potrivite pentru montaj în camere umede şi oriunde sunt cerinţe speciale. Ca rezultat, se pot monta în pivniţe, garaje, zone de lucru sau zone de producţie, la fel de bine ca şi în zone de exterior.

Află mai multe
premii design GIRA

Premii de Design

În plus faţă de gradul ridicat de calitate tehnică, Gira pune mare valoare pe designul de produs. Printr-o cooperare intensă cu echipele de designerii din exterior şi in-house, Gira dezvoltă produse care sunt recunoscute imediat datorita designului lor excepţional şi simplu.

Află mai multe

Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!