Gira Studio

intrerupatoare Gira Studio

Design. Rotund.

Rotund și pătrat, alb și negru: noua gamă de rame Gira Studio, realizată din sticlă de înaltă calitate este construită pe contraste. Fie în varianta aparentă, fie în cea încastrată, Gira Studio se încadrează perfect în încăperi cu design sofisticat și curajos. Combinând-o cu inserturile din Gira System 55, poți genera o multitudine de variante de design garantate să rămână în tendințe și peste 10 ani.

intrerupatoare Gira Studio

intrerupatoare Gira Studio

Gira Studio variantă aparentă
Design în serie

Gama de rame Gira Studio este creată pentru instalații îndrăznețe și impecabil executate. Se poate monta ca soluție simplă pentru a controla lumina, de exemplu. Dar se poate monta și în instalații multiple, atât orizontal, cât și vertical. Astfel se pot genera nenumărate variante de design și un număr nelimitat de funcții din Gira System 55.

intrerupatoare Gira Studio

Gira Studio încastrată
Instalare simplă sau multiplă

Gira Studio în variantă încastrată este la fel de versatilă ca și cea aparentă. Instalarea este simplă sau multiplă, pe orizontală sau pe verticală. Sticla de calitate din care este realizată îți permite să creezi puncte de atracție pe perete și un design liniar care se îmbină perfect cu orice tip de amenajare, atât funcțional, cât și prin formă.
Gira Studio - Variante

1 gamă de rame, 3 variante de instalare

În variantă aparentă sau încastrată, realizată din sticlă de înaltă calitate și termoplastic rezistent la șoc: noua gamă de rame Gira Studio conferă un aspect unic oricărui stil de interior. Se poate instala ca unitate individuală sau ca ansamblu de unități.

intrerupatoare Gira Studio

Gira Studio varianta aparentă sticlă neagră

intrerupatoare Gira Studio

Gira Studio varianta aparentă sticlă albă


intrerupatoare Gira Studio

Gira Studio varianta încastrată sticlă neagră

intrerupatoare Gira Studio

Gira Studio varianta încastrată sticlă albă


intrerupatoare Gira Studio

Gira Studio varianta încastrată sticlă neagră ramă multiplă

intrerupatoare Gira Studio

Gira Studio varianta încastrată sticlă albă ramă multiplă
Gira Studio - exemple de funcții

Funcționează mai bine.

În noua gamă de rame Gira Studio se pot integra mai bine de 300 de funcții care transformă o simplă locuință într-o casă smart. Fie că optezi pentru soluții inteligente individuale, soluții de interfonie sau soluții integrate, te poți folosi de Gira KNX pentru a obține casa ta inteligentă wireless care este nu numai stilată, ci și pregătită pentru viitor.

intrerupatoare Gira Studio

Tastsenzor 3 Basis

Tastsenzorul Gira 3 Basis permite un control facil ale celor mai importante funcții pentru clădiri inteligente: aprindere/stingere lumină, dimare, controlul jaluzelelor și controlul scenariilor pre-definite pentru aceste funcții. În același timp, operarea butoanelor se adaptează nevoilor proprietarilor. Dacă este nevoie de schimbarea funcțiilor, butonul se poate ușor reprograma. Numărul de funcții salvate depinde de numărul de butoane.


intrerupatoare Gira Studio

Gira System 3000 timer pentru jaluzele Bluetooth

Programează ușor și controlează totul după cum ai nevoie, chiar de pe canapea: datorită dispozitivului dotat cu Bluetooth controlul iluminatului și a jaluzelelor este dus la nivelul următor. Smartphone-ul sau tableta devin centre de control. Cu ajutorul aplicației Gira, toate setările pentru diversele surse de iluminat, jaluzele și obloane sunt ilustrate clar pe un ecran și ușor de controlat. Scenariile temporale deja create pot fi copiate ușor în alte dispozitive.


intrerupatoare Gira Studio

Gira System 3000 timer pentru jaluzele cu display

Butoanele cu touch și un display cu contrast puternic face foarte ușor de operat noul timer Gira Display pentru jaluzele. Pe lângă controlul manual, ora curentă poate fi salvată prin apăsarea unui buton pentru a programa ridicarea/coborârea jaluzelelor pentru toată săptămâna. În plus, setările pot fi personalizate separat pentru zilele săptămânii și pentru week-end-uri prin intermediul meniului. Funcția astro integrată îți permite să asociezi aceste setări cu răsăritul sau apusul soarelui. Schimbarea vară-iarnă se face automat.


intrerupatoare Gira Studio

Gira RDS radio

Ca și prizele sau întrerupătoarele, radioul Gira se fixează în perete cu ajutorul acelorași rame. Fără cabluri enervante, această calitate a lui păstrează libere blaturile și suprafețele de lucru. Boxa a fost complet redesenată pentru a-i da radioului un sunet clar și, dacă optați și pentru a doua boxă, o calitate stereo excepțională.
Gira Studio - Galerie

intrerupatoare Gira Studio

Gira Studio variantă aparentă, sticlă neagră: Timer Bluetooth System 3000 pentru jaluzele: negru mat

intrerupatoare Gira Studio

Gira Studio variantă aparentă, sticlă albă: întrerupător, alb pur lucios, priză SCHUKO, alb pur lucios


intrerupatoare Gira Studio

Gira Studio varianta încastrată, sticlă albă: întrerupător, alb pur lucios

intrerupatoare Gira Studio

Gira Studio varianta aparentă, sticlă neagră: senzor tactil, negru mat


intrerupatoare Gira Studio

Gira Studio variantă aparentă, sticlă neagră, negru mat

intrerupatoare Gira Studio

Gira Studio variantă aparentă, sticlă albă: întrerupător, alb pur lucios


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!