System 55

intrerupatoare Gira System 55

Un pătrat, posibilități infinite

System 55 de la Gira îmbină o multitudine de funcții pentru tehnologii inteligente cu o gamă variată de opțiuni de design pentru a se adapta oricărui tip de amenajare. Soluția care face posibilă această versatilitate: un singur pătrat cu latura de 55mm. Dimensiunile uniforme pentru modulele de funcții și pentru ramele corespunzătoare face ca proiectarea, logistica și instalarea întrerupătoarelor, dar și a altor funcții, să fie ușoare și durabile. Dezvoltările noi, integrabile perfect în sistem, sunt adăugate încontinuu celor peste 300 de funcții deja disponibile. Este la fel de ușor să programezi funcții noi în instalațiile existente precum este să le modifici aspectul doar prin înlocuirea ramei. Logica System 55 permite specialiștilor în electrice să configureze oferte personalizate pentru beneficiari cu nevoi și proiecte diferite.


intrerupatoare Gira System 55

Inserturi în 8 culori

Inserturile pentru Gira System 55 sunt disponibile în 8 culori. Acestea permit crearea a nenumărate concepte de design interior. Pentru interioare sobre, moderne, suprafețele din termoplastic sunt disponibile în culori precum alb pur sau alb crem. Toate materialele au suprafețe ușor de curățat cu rezistență UV foarte mare.


intrerupatoare Gira System 55

Mai mult de 300 de funcții pentru instalații electrice moderne

Gira System 55 oferă mai mult de 300 de funcții pentru clădiri inteligente care pot fi instalate în 6 game de rame diferite. De când a fost lansat, System 55 a fost rafinat și extins încontinuu pentru a include funcții și sisteme noi. Pe lângă sistemul de interfonie Gira o gamă variată de tehnologii pentru conexiune de date a fost integrată în sfera întrerupătoarelor.


intrerupatoare Gira System 55

Șase game de rame pentru orice tip de design

Gira System 55 face posibilă combinarea inserturilor și ramelor, disponibile într-un număr mare de culori și materiale. 5 tipuri de culori sunt disponibile în 6 game de întrerupătoare diferite. Varietatea combinațiilor care poate fi obținută oferă o multitudine de posibilități pentru crearea unor concepte originale de design interior cu dominante simple, clasice sau elegante.


Standard 55

Gira Standard 55 ajută la implementarea unor proiecte de calitate, oferind o multitudine de posibilități de instalare. Se adaptează tuturor funcțiilor ale System 55 permițând o instalare convenabilă, sigură și economică și este disponibilă în 3 culori.

E2

Gama de rame Gira E2 combină un design extrem de discret cu materiale funcționale și tehnologie inteligentă. Este disponibilă în 4 culori.

E3

Un nou limbaj de design, o paletă distinctă de culori: acestea sunt caracteristicile noii game E3. Colecția exclusivă în nuanțe calde de gri și maro cheamă la relaxare, liniile blânde și suprafața netedă se îmbină armonios cu ambianțele contemporane.

Event

Diversitatea de culoare şi designul unic ale ramei reprezintă caracteristicile remarcabile ale gamei Gira Event. Verde, aubergine, ambră sau albastru intens – culorile gamei Event, permit concepte de design interior neconvențional.

Esprit

Gama Esprit Gama oferă o diversitate neobişnuit de mare de materiale. Designul curat al ramelor este combinat cu materialele selecte din lemn, sticlă lucioasă, diverse variante de aluminiu sau auriu lucios, crom lucios lustruit și acum și linoleum-multiplex.

Esprit Sticlă C

Marginile rotunjite ale ramelor Gira Esprit oferă o nouă alternativă pentru conceptele de design puriste, lineare. Muchiile ramei de 6 mm sunt rotunjite semicircular prin aşa numitul “proces de şlefuire C”.


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!