TX_44

intrerupatoare Gira TX_44

Robuste si cu protecţie la apă

Gira TX_44 este gama de întrerupatoare perfectă pentru utilizarea la exterior sau în spaţii umede, dar poate fi la fel de bine încorpoarată şi pentru interior. Poate fi instalată cu protecţie la apă IP 44 şi datorită ramei ranforsate, materialului robust şi protecţiei anti-furt aceasta oferă cele mai bune condi?ii pentru utilizarea în grădini, pe balcoane sau pe terase.

Întrerupatoarele Gira TX_44 pot fi montate în spaţiile libere ale coloanei de alimentare. Această gamă este disponibilă în culorile aluminiu, antracit sau alb pur.

Gira TX_44 are o gamă largă de funcţii ce pot fi instalate cu protecţie la apă prin integrarea aparatelor din Sistem 55, incluzând prize de date, instabus şi altele.


Funcţii, caracteristici

Diverse zone de aplicaţii

Deoarece are protecţie la apă, este armatV si cu protecţie antifurt, gama Gira TX_44 este potrivită pentru:Instalare conform gradului de protecţie IP 44

Gama Gira TX_44 include un numar mare de funcţii care sunt cu protecţie la apă, IP 44, de exemplu: întrerupatoare, dimmere, întrerupatoare automate, prize cu capac şi staţi de interfonie sau lumină de orientare.

În plus, se poate folosi o ramă intermediară cu capac TX_44 pentru a integra diverse dispozitive precum prize, prize de date pentru a putea fi instalate atât la interior cât şi la exterior, cu rezistenţă la apă, în conformitate cu gradul de protecţie IP 44. De exemplu, este posibil să navigam pe internet din gradină sau de pe terasă.

În plus, o ramă intermediară cu capac transparent TX_44 permiteintegrarea cu protecţie la apă pentru o multitudine de dispozitive electrice precum tast senzori, controlul jaluzelelor sau ceasul radio LCD. Aceasta înseamnă că Gira TX_44 dispune de aproape toată gama de funcţii pentru instabus. Notă: când se instalează dispozitivele la exterior trebuie să se ia în calcul intervalul lor de temperatura.

Instalare conform gradului de protecţie IP 20

În camere uscate, dispozitivele electronice precum cele pentru controlul jaluzelelor de la Gira, tast senzorul, sau Info display 2 pot fi integrate în gama Gira TX_44 cu ajutorul unui rame intermediare făra capac. Prize şi prize de date, precum şi prize inclinate pot fi integrate cu sau fară capac. În ambele situaţii gradul de protecţie este IP 20.Dimensiuni (mm)

ramă simplă
H 86 x B 110 x T 16.3
ramă dublă
H 86 x B 110 x T 16.3
ramă triplă
H 86 x B 110 x T 16.3
ramă cvadruplă
H 86 x B 110 x T 16.3


schema TX_44

Design

Concept
Gira, Radevormwald
Design
Phoenix Product Design, Stuttgart

Variante Design

variante TX_44

Întrerupător,
Gira TX_44, aluminiu

variante TX_44

Întrerupător,
Gira TX_44, antracit

variante TX_44

Întrerupător,
Gira TX_44, alb lucios


Exemple Funcţionale

exemple TX_44

Combinatie rama dubla intrerupator / priza, Gira TX_44, aluminiu

exemple TX_44

Controlul jaluzelelor, Gira TX_44, aluminiu

exemple TX_44

Priza, Gira TX_44, aluminiu

exemple TX_44

Comutator automat, Gira TX_44, aluminiu

exemple TX_44

Hygrostat, Gira TX_44, aluminiu

exemple TX_44

Interfon audio - video, Gira TX_44, aluminiu

exemple TX_44

Orientare LED, Gira TX_44, aluminiu

exemple TX_44

Keyless In Amprenta, Gira TX_44, aluminiu

exemple TX_44

Priza inscriptionabila, Gira TX_44, aluminiu

exemple TX_44

Priza de date, Gira TX_44, aluminiu


Galerie Foto

galerie foto TX_44
galerie foto TX_44
galerie foto TX_44
galerie foto TX_44

Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!