Gira cu protecţie la apă

intrerupatoare Gira protectieApa

Design uniform pentru
toate zonele din clădire

Toate întrerupatoarele, butoanele şi prizele SCHUKO cu capac din gama Gira Standard 55, E2, Stainless Steel Seria 21 şi F100 pot fi instalate cu protecţie la apă folosind un set de garnituri necesar pentru IP 44. Acest lucru permite o instalaţie uniformă în toate zonele dintr-o cladire.


Setul complet IP 44

Priza simplă şi dublă cu capac din gama Gira Standard 55 culoare alb lucios sau crem lucios, în combinaţie cu rama şi setul de garnituri sunt disponibile acum ca şi set complet. Acest lucru simplifica procesul de comanda şi procesare.


Variante Design

variante protectieApa

Intrerupător,
Gira E2, alb lucios

variante protectieApa

Intrerupător,
Gira Standard 55, alb lucios

variante protectieApa

Intrerupător,
Gira F100, alb lucios

variante protectieApa

Intrerupător,
Gira Stainless Steel Seria 21


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!