logo Gira     

Gira conectează lumi diferite

Gira conecteaza lumi diferite

Ca un furnizor de sistem şi solutii pentru tehnologia casei inteligente, Gira conectează diferite lumi tehnologice – prin intermediul gamelor de produse şi în cooperare cu parteneri experimentaţi. Acest lucru face uşoară integrarea unei game largi de produse pentru controlul casei în timp ce deschide numerose posibilităţi spre aplicaţii noi.

Se pune mare accent pe HomeServerul Gira, deoarece este computerul de bord pentru sistemul de clădire inteligentă. Conectează instalaţia KNX cu lumea IP şi permite controlul central al întregii tehnologii din casă prin intermediul unei game variate de dispozitive precum Gira Control Clients, computer, smartphone şi tabletă.


Interacţiunea perfectă dintre sistemul de interfonie, Keyless In şi tehnologia de casă inteligentă

Interfaţa Gira DCS-IP este soluţia ideală pentru integrarea unitară a sistemului de interfonie în controlul casei. Face legatura între sistemul de interfonie şi protocolul IP, ceea ce permite o comunicare audio-vizuală pentru interfon, folosind Gira Control Clients şi computerul. În plus, accesul individual în clădire sau camere individuale poate fi controlat în combinaţie cu Gira Keyless In. Persoane sau grupuri pot primi acordul pentru acces permanent sau doar pentru o anume perioadă utilizând amprenta digitală, parola sau transponderul radio.

În plus, prin conectarea Gira Keyless In Keypad la HomeServerul Gira, mesaje de întâmpinare sau modul de absenţă poate fi pornit simplu, prin introducerea unei parole. Interacţiunea luminii, muzicii şi controlul temperaturii poate crea o atmosferă individuală plăcută atunci când intri în casă. Cand locatarii pleacă de acasă, se poate activa modul de absenţă, care, de exemplu deconectează anumite dispozitive de la reţeaua de alimentare, reduce încălzirea şi porneste modul de simulare că locatarii sunt acasă.

Re-experimentarea apei

Noul sistem de duş Dornbracht cu Ambiance Tuning Tehnique (ATT) asigură un confort maxim în baie. În combinaţie cu sistemul audio Revox şi HomeServerul Gira, duşul multi-funcţional wellness asigură o experienţă excepţională cobinând apa, lumina şi sunetul.

Cu noile plug-inuri Dornbracht pentru interfaţa Gira, sistemul Dornbracht ATT poate fi controlat uşor cu Gira Control Clients. În plus, HomeServerul Gira facilitează integrarea diverselor programe de duş în scenarii diverse. Aceste scenarii pot fi accesate în mod convenţional prin utilizarea Gira Control Clients sau push button sensor 3.Tehnologia de casă inteligentă se intersectează cu divertismentul la domiciliu

Gira oferă o gamă variată de soluţii pentru controlul Revox multiroom și sistemelor de divertisment. Plug-inul UPnP Control Point pentru Interfaţa Gira permite funcţionarea convenabilă a receptorului de reţea Revox Joy. Cu acesta, în plus faţă de controlul tehnologiei casei, Gira Control Clients sau computerul poate fi folosit pentru a controla muzica sau să selecteze staţiile radio pe Internet.

Sistemul de divertisment Revox permite redarea de muzică, clipuri video, imagini și pagini de Internet direct pe televizor. Sistemul de divertisment Revox servește ca o legatură între Gira HomeServ și televiziune.

Unitatea de control Gira M217/M218 și push button senzor 3 sunt disponibile pentru a opera sistemul Revox multiroom în camere individuale. Amble dispozitive se pot integra în gama aparatelor Gira asigurând un aspect uniform pentru inteagra instalaţie electrică.

Controlul centralizat al energiei și tehnologiei de încălzire

Sistemele fotovoltaice, pompe de încălzire și sistemele de încălzire cu ulei și gaz Viessmann pot fi integrate cu ușurinţă în sistemul Gira KNX utilizând interfaţa Viessman Vitogate 200 EIB. În acest sens, o gamă variată de sisteme de încălzire și energie pot fi integrate eficient în managementul energetic al clădirii.

Noul plug-in Viessmann pentru Gira Interface este acum disponibil pentru a monitoriza și controla diferite sisteme de încălzire și energie. Utilizând acest plug-in, utilizatorii au întotdeauna imaginea funcţionării sistemului de încălzire. Modificari la sistemul de operare pot fi făcute în mod convenabil utilizând Gira Control Clients sau computerul . Mai mult, este posibilă analiza generarii unui sistem fotovoltaic folosind acest plug-in. Atunci când este conectat la o pompă de caldură, gradul de consum intern al sistemului fotovoltaic se poate înregistra si afișa ca un grafic.Utilizarea ușoară a aparatelor de uz casnic

Mașini de spălat, uscătoare, cuptoare, mașini de spălat vase și alte aparate Miele pot fi ușor conectate la HomeServerul Gira prin interfaţa Miele@home.

Cu noul plug-in Miele@home pentru Interfata Gira, starea de funcţionare a tuturor aparatelor de uz casnic poate fi afișată prin Gira Control Clients sau pe computer. În funcţie de clasa dispozitivului și starea de funcţionare, dispozitivul poate fi acţionat. Deosebit de convenabil: În combinaţie cu interfaţa HS TV, mesajele de stare și alte informaţii pot fi transmise către televizoare Loewe, de exemplu să informeze ocupanţii când un ciclu de spălare a fost finalizat.


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!