logo Gira     

Instrument de planificare pentru casă de la Gira

Fie că este parte din construcţia casei, restaurare sau renovare – viitoarea instalaţie electrică trebuie planificată din timp. Instrumentul de planificare Gira te ajută să decizi ce produse sunt cele mai bune pentru ce aplicaţie, și care funcţii pot fi utilizate în camera copiilor, dormitor, bucatarie, subsol și curte. Exemplele de preţ specificate ajută pentru menţinerea unei imagini de ansamblu asupra costurilor.

Tehnologia de clădire inteligentă de la Gira

În general, tehnologia Gira poate fi impărţită în trei zone. Suplimentar instalaţiei conventionale, Gira oferă două sisteme inteligente care folosesc automatizarea si telecomanda pentru a raspunde unui grad înalt de confort, securitate, flexibiliate și valoare.

Află mai multe

Care produs pentru care cameră?

Radioul cu staţie meteo în baie. Butonul de panică Gira în dormitor. Radioul Gira în bucatarie. Care produs pentru care cameră? Bineinţeles, orice este posibil. Oricum, iţi arătam aplicaţiile care sunt practice şi de asemenea ajută la reducerea costurilor cu energia.

Află mai multe


Securitate în casă

Mai multa protecţie pentru casa ta. Gira are o gamă mare de produse pentru securitatea ta. De la prize cu protecţie pentru copii până la sisteme de alarmă complexe.

Înlocuirea usoară a dispozitivelor

Sistemul radio bus Gira si Profil 55: Iţi vom arata cât de uşor si economic se pot retehnologiza camerele sau clădirile cu funcţii convenabile fără mizerie sau zgomot.Planificarea instalaţiei electrice online

Construieşti o casă? Restaurezi una? Pe siteul ELEKTRO+ se poate utiliza "Online Room Planner" pentru a planifica echipamentul de bază referitor la prize şi întrerupatoare. În acest sens, instrumentul de planificare consideră valorile de echipamente în conformitate cu RAL RG 678.


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!