Care produs pentru care cameră?

Stația meteo pe unde radio in baie. Butonul de panică în dormitor. Radioul Gira in bucătărie. Ce fel de produs pentru fiecare cameră? Bineînțeles, totul este posibil. Oricum, iţi arătam aplicaţiile care sunt practice şi te ajută la creșterea confortului, reducerea costurilor cu energia şi garantează siguranța în casă în același timp. Te vom ghida prin casa ta astfel încât să fii bine informat când te întâlnești cu un electrician pentru o sesiune de consultare.

Bucătărie

Cu Gira, confortul începe dimineaţa în bucătărie. Cu ceasul Gira maşina de cafea începe automat la ora micului dejun. Radioul Gira furnizează informații şi divertisment când stai la masa. Şi dacă fierbătorul de ouă, toasterul şi blenderul sunt folosite în același timp vor fi mereu prize suficiente datorită profilului 55 Gira.

Holul de la intrare

De îndată ce pășești în holul de la intrare, întrerupătorul Gira automat aprinde lumina. Cu Gira InfoTerminalTouch poţi să verifici e-mailurile şi să controlezi direct statusul tehnologiei din casă. Când pleci de acasă, întrerupătorul de circuit central Gira are o funcţie mai ales practică. Toate aparatele programate şi luminile pot fi închise apăsând un buton.

Baie

Cu senzorul de temperatură pe unde radio Gira este tot timpul o căldură plăcută în baie în timpul utilizării acesteia. Higrostatul Gira asigură un climat plăcut, sănătos, prin reglarea umidității. Prizele Schuko cu protecție la curent rezidual sunt de asemenea avantajoase, crescând siguranța în baie.

Sufragerie

Gira face ca tu să te simți confortabil pe canapea. Cu interfața TV Gira poţi să rămâi așezat în faţa televizorului chiar dacă sună interfonul. Poți să vezi cine sună la uşă pe ecran. Cu unitatea de control M217/M218 puteți controla sistemul multiroom Revox şi să vă bucuraţi de o calitate excelentă a sunetului. Cu controlerul electronic al jaluzelelor poți să le acţionezi în poziţia dorită în funcţie de ora din zi sau de vreme.

Dormitor

Produsele Gira oferă siguranţa unui somn liniştit. Senzorul de fum Gira se activează ori de câte ori este detectat un fum periculos. Şi de asemenea este confortabil să fie aproape de pat întrerupătorul de panică Gira. Confortul este asigurat în dormitor şi de controlerul jaluzelelor, radioul Gira cu funcția „sleep mode” şi de stația meteo Gira.

Camera copiilor

Prizele Schuko cu protecție pentru copii nu sunt importante doar în camera copiilor, ele pot fi utilizate şi în alte camere deoarece copiii sunt peste tot. De aceea este bine că prizele Schuko au protecţie pentru copii. Deoarece copiii se tem de întuneric priza Schuko Gira cu LED de orientare este exact ceea ce trebuie. Are o lumină discretă pentru orientare în întuneric.

Birou

Telefon, fax, calculator, imprimantă – cu multitudinea de prize de date Gira biroul va fi mereu complet echipat. Pentru ca aparatele electronice să fie protejate, prizele Schuko Gira cu protecție la supratensiune sunt ideale. Senzorul de prezenţă Gira economisește energia deschizând lumina doar atât cât este nevoie.

Casa scării, pivnița

In zone cum sunt casa scării, pivnița, garajul întrerupătoarele automate Gira şi prizele Schuko cu LED de orientare Gira oferă siguranţă şi ajuta la economisirea energiei.

În jurul casei

Produsele Gira oferă siguranţă şi confort în toata casa cât şi în curte. Gama de întrerupătoare Gira TX_44 cu o varietate mare de funcții este recomandată pentru toată zona de exterior. Profilul din aluminiu Gira poate fi echipat de asemenea cu funcții din gama TX_44. Senzorii Gira Tectiv 220⁰ şi Observer 70 monitorizează proprietatea.

Interfonie

Sistemul de interfonie Gira oferă o gamă largă de opţiuni de comunicare. Acest sistem este integrat în programele de întrerupătoare Gira şi pot fi combinate în multe feluri. Componente adiționale: funcții pentru accesul în casă fără cheie, cameră color, display color TFT şi multe altele.


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!