Tehnologia de clădire inteligentă de la Gira

Mai mult confort, mai multa valoare, mai multa siguranţă. Tehnologia de clădire inteligentă de la Gira vă va face casa mai atractivă şi mai inteligentă. Toata tehnologia din casă controlată la nivel central, controlul temperaturii in funcţie de timp, control automat al iluminatului, acces fără cheie în casă şi multe altele - totul proiectat uniform în sistemul de design Gira.
În general, tehnologia Gira poate fi împărţită în trei zone. Gira oferă o gamă largă de produse pentru instalaţii electrice convenţionale, iluminat, interfonie, tehnologii de comunicare şi multe altele. Suplimentar instalaţiei convenţionale, Gira oferă două sisteme inteligente care folosesc automatizarea şi telecomanda pentru a răspunde unui grad înalt de confort, securitate, flexibilitate și valoare: sistemul Gira KNX şi sistemul Gira Radio Bus.

Instalare convențională

Prize, dimmere, întrerupătoare, termostate, tehnologie cu LED, prize TV, senzori de mişcare, sistem de interfonie şi altele.

Sistemul Gira KNX

Tehnologia de clădire inteligentă este realizată cu tehnologie flexibilă bus. Dispozitivele comunică unul cu celălalt şi fac schimb de informaţii în cadrul sistemului. Pentru aceasta este instalată o linie de control KNX în paralel cu reţeaua de alimentare. Opţiuni: controlul iluminatului şi al încălzirii, controlul jaluzelelor, al ventilației şi aparatelor de uz casnic, programarea unor scenarii de iluminat, multimedia sau muzică în toate camerele, stropitul automat al grădinii, simularea prezenţei şi altele.

Sistemul Gira radio bus

Retehnologizare inteligentă făcută simplu, fără murdărire şi fără zgomot. Cu sistemul Gira radio bus poate fi realizat un spectru larg de opțiuni de control cum ar fi scenarii de lumină, controlul jaluzelelor, controlul încălzirii şi iluminatului fără a fi nevoie sa se dea găuri în pereți.

Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!