Controlul Jaluzelelor

Control Jaluzele Manual

Manual

Opţiuni de control convenabile pentru ridicarea sau coborârea zilnică, precum butonul de comandă Gira, butonul de comanda Gira cu senzor de evaluare sau cu senzor de evaluare și funcţia de memorare.

Gira System 3000

Gira System 3000

Datorită lui Gira System 3000, coborârea și ridicarea zilnică a jaluzelelor sau a obloanelor este mult mai ușoară ca oricând. Cu 4 tipuri diferite de dispozitive, există o soluție potrivită pentru fiecare nivel de confort dorit.

Control Jaluzele Electronic

Electronic

Funcţii automate de control dependente de timp pentru ridicarea sau coborarea rulourilor și simularea prezenţei când sunteţi în vacanţă. Senzorii conecsi au importante funcţii de protecţie aici.

Control Jaluzele Radio

Prin unde radio

Jaluzele, rulouri și storuri controlate pur și simplu de pe canapea: cu butonul de control pe unde radio și telecomandă pe unde radio Comfort


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!