Radioul RDS montat sub tencuială

Radio RDS

Muzică direct din perete

Noul radio RDS încastrat pur şi simplu stă în perete ca intrerupătoarele sau ca prizele. Acest fapt înlătura cablurile enervante şi ţine suprafeţele de lucru şi blaturile libere. Difuzorul are un concept de design complet nou pentru a da radioului un sunet pur, voluminos şi o excepţională calitate stereo atunci când este conectat difuzorul suplimentar opţional.

Senzorul său capacitiv şi displayul de înaltă calitate pentru informaţii şi date specifice posturilor fac din radioul Gira un dispozitiv cu o acţionare convenabilă şi uşoară.


Difuzorul

Difuzorul poate fi instalt direct lângă staţia radio, sau atunci când sunt conectate 2 fire, poate fi instalt la o distanţă de până la 20 m. Radioul detectează automat difuzoarele conectate şi comută automat între modul mono şi stereo.

Lumină şi muzică la apăsarea unui buton

Funcţionalitatea radioului poate fi extinsă cu intrarea auxiliara 230V integrata. De exemplu, dacă un întrerupător automat sau lumina din baie este conectată la el, radioul este deschis automat şi inchis împreună cu lumina.Poate fi combinat cu stația de andocare GIRA

Radio-ul RDS încastrat poate fi extins cu ușurință datorită stației de andocare GIRA. Aceasta facilitează conectarea surselor de muzică externe sau a unui sistem stereo la Radioul RDS. Ceea ce face această stație deosebită este faptul că muzica este transferată wireless prin Bluetooth astfel încât să nu fie nevoie ca dispozitivele mobile să fie inserate direct. Echipată cu 3 unități interschimbabile, stația de andocare poate fi folosită ca dispozitiv universal de încărcare pentru diverse telefoane inteligente și playere MP3.

GIRA Stație de andocare
Docking Station


Instalarea

Caracteristici de performanţăDate tehnice pentru radio RDS montat încastrat

Alimentare
AC 230V
Borne de alimentare
Cablu de alimentare 2,5  mm²
Difuzor/Conexiune AUX 1.5 mm²
Temperatura de funcţionare
-5°C la + 50°C
Gradul de protecţie
IP 20
Frecvenţa
87.8 – 107.9 MHz

Date tehnice pentru difuzor

Impedanţa
8 Ω
Sarcină nominală
4W
Cablu de conectare
aproximativ 150mm


Design

Concept
Gira, Radevormwald
Design
  • Gira Design Team, Radevormwald
  • Phoenix Design, Stuttgart
Premii de design
  • iF Product Design Award, iF Design Hannover, 2009
  • Plus X Award, Design and Operating Convenience, 2010

Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!