Unităţi de control pentru sistemul Revox multiroom

Revox multiroom

Face parte din confortului unei case moderne să auzi muzică sau posturi radio în întreaga clădire printr-un sistem de muzică, în timp ce unităţile de operare cu care se pot controla și regla sunetele într-o manieră sofisticată sunt localizate în diferite camere.În plus, menţine un aspect uniform cu restul instalţiei electrice.


Acţionarea, funcţia

Cu ajutorul unităţi de control M218, sistemul Revox mutiroom poate fi activat prin apăsarea unui singur buton – inclusiv controlul volumului şi căutarea postului. Unitatea de afişare M217 este adiţională acestuia, deoarece extinde opţiunile de control. Displayul arată informaţii legate de sursa sistemului Revox multiroom activă. Şi în plus faţă de selectarea unei piese sau a unui post, până la patru funcţii de temporizare pot fi programate pentru fiecare cameră.

Ambele dispozitive pot fi folosite individual. Practic, toate funcţiile pot fi controlate cu M217 prin utilizarea butoanelor multi-funcţionale. Ideal, unitatea de operare M218 şi unitatea de afişare M217 sunt combinate într-o ramă pentru 2 aparate, pentru a forma unitatea de control Gira M217/M218.

Instalarea

Unităţile de acţionare Gira pentru sistemul Revox sunt disponibile la comercianţii de electrice de specialitate şi sunt instalate de către electrician. Instalarea sistemului Revox multiroom se face de către partenerii de specialitate ai acestuia.


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!