Sistemul audio

Revox multiroom

Unităti de control pentru sistemul Revox multiroom

Face parte din confortului unei case moderne să auzi muzică sau posturi radio în întreaga clădire printr-un sistem de muzică, în timp ce unităţile de operare cu care se pot controla și regla sunetele într-o manieră sofisticată sunt localizate în diferite camere.

Află mai multe
Radio RDS

Radioul RDS montat sub tencuială

Un sunet curat, voluminos, posibilitate de conectare a unei boxe secundare și a unui MP3 player, 2 posturi presetate, funcţie RDS, operare facilă datorită tehnologiei cu senzor capacitiv, sleep mode și multe altele: Radioul RDS pentru montaj încastrat oferă o serie de caracteristici pentru o viaţă mai ușoară.

Află mai multe
Statie Andocare

Stația de andocare GIRA

Stația de andocare GIRA permite conectarea surselor de muzică externe sau a unui sistem stereo la radioul RDS încastrat. Poate fi de asemenea folosită ca dispozitiv permanent de alimentare pentru o gamă largă de telefoane inteligente și MP3 playere.

Află mai multe
 

Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!