logo Gira     

Sistemul de Interfonie

Sistem Interfonie

Soluţii flexibile pentru interior şi exterior

Manipularea tehnologiei este foarte simplă în conceptul de interfonie de la Gira. Instalarea fără cablare în timpul renovării şi configurarea sistemului fără să fie necesare toate unităţile – este posibilă datorită tehnologiei bus cu 2 fire şi conceptului one-man start-up. Cu sistemul de interfonie Gira, se pot face instalaţii pentru interfoane audio sau video, pentru clădiri rezidenţiale cu până la 28 de apartamente.

Pentru acest scop Gira a integrat staţiile de interfonie în lumea întrerupătoarelor. Staţiile de interior Gira sunt disponibile în diverse variante de design şi pot fi combinate cu diverse culori şi o gamă largă de rame.

Prezentare

Statie interfon interior

Staţii de interfon pentru interior

Staţiile de interior sunt unităţile de voce şi operare de la uşa principală şi perechea staţiei de la exterior. Gira oferă dispozitive cu un design modular, dar şi staţii pre-asamblate precum VideoTerminalul.

Află mai multe
Statie interfon exterior

Staţii de interfon pentru exterior

Staţiile de exterior sunt utilizate ca unităţi de voce şi operare. Gira oferă atât variante pentru montajul încastrat cât şi pentru montajul aplicat. Este de asemenea posibilă integrarea în coloana de funcţii.

Află mai multe

Interfonie mobila

Interfonie mobilă

Sistemul de interfonie Gira ofera onumerose solutii inovative atat pentru statiile de interior si de exterior, chiar si pentru cand nu esti acasa. Datorita extinderii Skype conectat la Skype™, interfata Gira DCS-IP permite actionarea sistemului de interfonie de pe mobil folosind un iPhone sau un iPad, sau orice smartphone sau tableta care are aplicatia Skype. In plus, functiile interfonului pot fi folosite si pe televizor sau calculator cu aplicatia Skype integrata.

Află mai multe
Acces keyless

Controlul accesului cu Keyless

Accesul cu parolă, amprentă sau card: Gira oferă produsele Keyless In, Keypad, Fingerprint şi Transponder în cadrul sistemului de interfonie.

Află mai multe
Solutii integrare

Soluţii de integrare

Soluţii de interfonie pentru aplicaţii individuale – pentru clădiri unifamiliale, până la clădiri rezidenţiale cu până la 68 apartamente pentru intrările principale sau integrarea în sistemul existent.

Află mai multe
Aparate control

Aparate de control

Elementele esenţiale pentru sistemul de interfonie sunt aparatele de control. Ele au rolul fundamental de a alimenta şi controla sistemul.

Află mai multe
Premii design

Premii de design

În plus faţă de gradul ridicat de calitate tehnică, Gira pune mare valoare pe designul de produs. Printr-o cooperare intensă cu echipele de designerii din exterior şi in-house, Gira dezvoltă produse care sunt recunoscute imediat datorita designului lor excepţional şi simplu.

Află mai multe

Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!