Aparate de control

aparate control

Dispozitivul de control audio

Dispozitivul de control audio este destinat sistemului de interfonie în care sunt furnizate doar componente audio.

aparate control

Dispozitivul de control video

Dacă sunt utilizate adiţional componente audio sau video este necesar un dispozitiv de control video.


aparate control

Actuator on-off

Actuatorul on-off este utilizat atunci când o funcţie de comutaţie trebuie să se efectueze pe staţia de interior a interfonului Gira sau prin intermediul unui buton de apel neatribuit, cum ar fi lumina de pe scări sau deschiderea uşii de la garaj.

aparate control

Unitate de alimentare 24V DC pentru interfonie

Pentru utilizarea mai multor camere, pentru alimentare cu energie a butonului de apel pentru aplicaţiile mari sau pentru funcţionarea în combinaţie cu interfaţa Gira TC este necesară o unitate de alimentare 24 VDC, 300mA.


aparate control

Interfaţa DCS-IP

Interfaţa Gira DCS-IP face sistemul de interfonie mai flexibil şi mai comod. Cu un singur dispozitiv, sistemul de interfonie Gira permite conexiunea la un computer sau la fel de bine la Gira Control 9 Client sau Control 19 Client.

aparate control

Interfaţa DCS-camera

Noua interfaţa DCS-camera permite un grad mare de flexibilitate cu sistemul de videointerfonie. Prin urmare, una sau mai multe camere externe pot fi integrate în sistemul de interfonie şi instalate oriunde, independente de staţia de exterior.


aparate control

Multiplexor video

Multiplexorul video transmite semnalele video ale staţiilor de exterior către interfaţa DCS-camera si DCS-IP.

aparate control

Amplificator video

Amplificatorul video extinde gama sistemului de interfonie Gira cu funcţia video.


aparate control

Distribuitor video

Distribuitorul video distribuie semnalul video al staţiilor de exterior, interfaţa DCS-camera şi interfaţa DCS-IP, către staţiile de interior.

aparate control

Repetitor DCS

Repetitorul DCS este o componenta activă pentru extinderea sistemului de interfonie Gira care permite ca lungimea cablului şi numărul dispozitivelor sa fie dublate.Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!