Sistemul de Interfonie

Sistem Interfonie

Manipularea tehnologiei este foarte simplă în conceptul de interfonie de la Gira. Instalarea fără cablare în timpul renovării şi configurarea sistemului fără să fie necesare toate unităţile – este posibilă datorită tehnologiei bus cu 2 fire şi conceptului one-man start-up. Cu sistemul de interfonie Gira, se pot face instalaţii pentru interfoane audio sau video, pentru clădiri rezidenţiale cu până la 28 de apartamente.

Pentru acest scop Gira a integrat staţiile de interfonie în lumea întrerupătoarelor. Staţiile de interior Gira sunt disponibile în diverse variante de design şi pot fi combinate cu diverse culori şi o gamă largă de rame.


Gama de produse

Sistemul de interfonie Gira asigură soluţii pentru toate cerinţele, atât pentru interior cât şi pentru exterior. De la case unifamiliale la clădiri de apartamente, pentru montaj încastrat sau aplicat, cu funcţii audio sau video, utilizate prin Gira Control Clients sau PC, integrate în propriul sistem sau în sisteme de la alţi producători, cu integrarea de camere externe, acces fără cheie cu Gira Keyless In şi staţie de exterior rezistentă la vandalism.

Instalarea

Gira face tehnologia simplă. Instalarea fără efort de cablare şi configurare fără să fie necesară prezenţa tuturor – este posibilă prin tehnologia bus cu 2 fire şi conceptului de punere în funcţionare cu un singur om.


Conexiune cu 2 fire

Sistemul de interfonie Gira asigură soluţii pentru toate cerinţele, atât pentru interior cât şi pentru exterior. De la case unifamiliale la clădiri de apartamente, pentru montaj încastrat sau aplicat, cu funcţii audio sau video, utilizate prin Gira Control Clients sau PC, integrate în propriul sistem sau în sisteme de la alţi producători, cu integrarea de camere externe, acces fără cheie cu Gira Keyless In şi staţie de exterior rezistentă la vandalism.

Programarea simplă cu un singur om pentru punere în funcţionare

Sistemul de interfonie Gira poate fi programat eficient, de către un singur instalator, permiţând mentenanţa uşoară la o dată ulterioară. Pornirea sistemului este uşoară. Pentru început, butoanele de la staţia de exterior sunt apăsate pentru trei secunde fiecare, în ordinea în care staţiile de interior urmează a fi atribuite. Apoi staţiile de interior sunt programate succesiv prin presarea butonului „Light” de fiecare dată. Alternativ, este posibil să se programeze staţiile de interior prin acţionarea butonului de apel. Avantajul: nu este necesar ca toţi locatarii sa fie prezenţi pentru programarea sistemului.


Ajutor de planificare pentru interfonie

Specialiştii de electrice pot accesa informaţii adiţionale despre interfonia Gira cu programul „Planning aids”. Conţine informaţii de bază în ceea ce priveşte planificarea şi conectarea, cablarea, configurarea şi altele. Pentru comanda, codul 1736 10.

Cursuri online

Electricienii pot găsi cursurii de studiu despre sistemele Gira pe siteul www.akademia.gira.de. Aici este disponibil şi un curs despre sistemul de interfonie Gira. Avantajul cursurilor online este că fiecare utilizator poate decide când, cum şi unde poate studia. Dacă utilizatorul rămâne fără timp, cursurile de formare pot fi intrerupte şi reluate la o dată ulterioară. Cei ce doresc să inveţe nu trebuie decât să se înregistreze pe pagină şi apoi pot începe imediat programul.


Număr extins de dispozitive

Sistemul de interfonie Gira cu funcţionare video poate fi instalat în clădiri cu până la 28 de staţii de interior. Când este planificat sistemul, cel mai adesea numarul de staţii de interior pe unitate rezidenţială este deja cunoscut. În trecut s-a presupus ca doar trei staţii de interior pot fi apelate în acelaşi timp de pe butonul de apel. Acest lucru limitează numărul maxim de dispozitive la 18. Oricum, proprietăţile mari, cel mai adesea utilizează cel mai adesea doar o staţie de interior.

Sistemul de interfonie Gira ia acum în considerare acest lucru. Este posibil să se proiecteze astfel încât un buton de apelare sa fie cuplat doar la o staţie de interior. Pentru reducerea numărului de dispozitive. Diversificarea echipamentelor dintr-o reşedinţă este posibilă dar cu o reducere corespunzătoare a numărului de dispozitive. Acest lucru poate fi verificat într-un tabel centralizator în timpul planificării. În acest tabel este specificat numărul maxim de dispozitive ce pot fi utilizate pentru fiecare configuraţie.

Atunci când pentru o unitate rezidenţială este conectată o singură staţie, funcţionalitatea video poate fi realizată pentru până la 28 de staţi de interior. Dacă sunt 2 staţii de interior pe reşedinţă, atunci pot fi echipate pâna la 12 reşedinţe. Daca sunt 3 staţii de interior pe reşedinţă atunci pot fi echipate maxim 6 reşedinţe cu funcţionalitate video. O privire de ansamblu asupra posibilităţilor de echipare:

1 staţie de interior pe reşedinţă: 2 staţii de interior pe reşedinţă: 3 staţii de interior pe reşedinţă:

Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!