Soluţii de integrare

solutii integrate

Integrarea în panourile frontale

Staţia de exterior Gira poate fi integrată în panoul frontal cu doze pentru montaj încastrat. Acesta oferă şi o mare libertate pentru proiectarea staţiilor de exterior Gira şi permite şi realizarea personalizată pentru unităţile rezidenţiale mari.

solutii integrate

Integrarea în cutiile poştale

Prin cooperarea cu compania Renz, de exemplu staţia de exterior montată încastrat poate fi integrată în diverse sisteme de cutii poştale încastrate, aplicate sau independente.


solutii integrate

Difuzor încastrat

Folosind difuzorul compact şi rezistent la intemperii, pentru montaj încastrat Gira, staţiile de interior ale sistemului de interfonie Gira pot fi conectate la sistemul de cutii poştale, compartimente de voce sau la panourile deja existente în clădiri.

solutii integrate

Profile de exterior cu interfon

Staţia de exterior Gira pentru montaj încastrat poate fi integrată si in profilele cu alimentare electrică. Profilele au unităţi libere în care se pot pune taste de apelare, difuzoare, module Info sau camera color de la staţia exterioară de interfon Gira, sau diverse alte funcţii suplimentare.Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!