Staţii de interfon pentru interior

statie interfon interior

Staţia video de interior montată aplicat

Noua stație de videointerfon pentru interior montată aplicat are o plăcuță exterioară uniformă și cuprinde un display color TFT high-tech de numai 5.6cm. Datorită tehnologiei performante a senzorilor, poate fi operată doar printr-o ușoară atingere a butoanelor.

statie interfon interior

Staţia video de interior montată aplicat 7

Cu display-ul său de numai 7” și opțiuni de montaj fie pe perete sau pe o bază separată, stația de videointerfon se potrivește foarte bine clădirilor de birouri, dar și cabinetelor medicale.


Gira G1

G1

Gira G1 reprezintă unitatea centrală de operare a funcțiilor unei clădiri inteligente. Printr-o simplă atingere sau printr-un simplu gest, puteți aprinde/stinge lumina, controla temperatura din încăpere și, nu în ultimul rând, puteți răspunde la interfon.

Statii de interior

Staţii de interior

Staţiile de interior Gira montate încastrat sunt hands-free. Dispozitivul de bază cu difuzor, microfon şi tastă de apelare poate fi extins opţional cu un display color TFT şi un buton suplimentar pentru apeluri între staţiile de interior.


Statia de interior aplicata

Staţia de interior aplicată

Staţia de interior aplicată oferă soluţii simple de instalare pe perete. Complet pre-asamblată, are doar 21 mm grosime şi poate fi instalată rapid şi curat.

Control Clients

Control Clients

Gira Control Clients reprezintă dispozitivele de control centralizat pentru Gira HomeServer/Facility Server și pentru instalația de KNX din clădire. Deoarece sunt dotate cu microfoane și boxe, ele pot fi de asemenea folosite ca stații de videointerfon pentru interior.Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!