Staţii de interfon pentru exterior

statie interfon exterior

System 106

Vezi cine e la ușă cu System 106. Cu designul său curat și sofisticat, realizat din materiale robuste și tehnologie de ultimă generație, System 106 de la Gira aduce un plus de confort, siguranță și eleganță în casa ta. Sistemul modular este extrem de flexibil de configurat și se poate adapta sau extinde oricând foarte ușor.

statie interfon exterior

Stația de exterior

Staţia de exterior Gira este montată în doză încastrată de 58mm, în combinaţie cu rame din gama Gira TX_44. Dispozitivele de bază sunt echipate cu microfon şi taste de apelare, o tasta sau 3 taste.


statie interfon exterior

Funcţii suplimentare pentru staţia de exterior

Dispozitivele de bază pentru staţia de exterior Gira pot fi extinse cu elemente suplimentare, precum camera color sau modulul info.

statie interfon exterior

Staţia de exterior montată aplicat

Suplimentar staţiei de interfon Gira montată încastrat, sistemul de interfonie Gira oferă de asemenea şi variante pentru montajul aplicat: sunt complet pre-asmblate şi au doar 19mm grosime.


statie interfon exterior

Staţia video de exterior montată aplicat

Gira oferă doua staţii de exterior care sunt echipate cu cameră color, pentru montaj aplicat. Funcţie de variantă, ele sunt echipate cu o tastă de apelare sau 3 taste de apelare.

statie video interfon exterior

Staţia de exterior din oţel inoxidabil

Staţia de exterior Gira combină designul cu rezistenţa: nu este doar foarte atractivă cu panoul frontal din oţel inoxidabil, dar este şi extrem de robustă, anti-vandal şi rezistentă la intemperii.Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!