Interfonie mobilă

Interfonie în stilul gamelor de întrerupătoare, funcţia video, acces fără cheie, comunicare prin intermediul PC-ului si multe altele. Sistemul de interfonie Gira oferă numeroase soluţi inovative pentru interior şi exterior, chiar şi pentru când eşti plecat. Conversaţiile video pot fi acceptate şi uşa poate fi deschisă folosind smartphonuri, tablete sau computere – de oriunde şi in orice moment.

Interfonie mobila

Vezi cine este la uşă – chiar şi când nu eşti acasă

Interfaţa Gira DCS-IP cu funcţii noi

Interfaţa Gira DCS-IP-gateway face sistemul de videointerfonie mult mai confortabil şi flexibil în ceea ce priveşte modul de utilizare. Aceasta transformă protocolul sistemului de videointerfonie Gira în protocolul de reţea IP şi permite transmisia semnalului audio-video de la unitatea de exterior la unităţile de interior şi la laptop (PC), acum chiar şi pe telefonul mobil prin intermediul aplicaţiei Skype.

Interfonie pe mobil conectată la Skype™

Vezi cine este la uşă - chiar şi când nu eşti acasă. Cu noua expansiune Skype, interfaţa DCS-IP facilitează comunicarea cu interfonul cu ajutorul iPhonului, iPadului la fel de bine ca şi cu toate smarphonurile şi tabletele pentru care există aplicaţii Skype. În plus, funcţiile pot fi folosite şi pe televizoarele care au aplicaţia Skype sau pe computer.


Interfonie mobila

Interfonie pe Mac

Acum este disponibilă chiar şi pentru Mac OS X: Gira DCS Communicator. Conversaţiile pot fi acceptate şi uşa poate fi deschisă folsind DCS Communicator pe un computer, exact ca o staţie de interior.Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!