Sistemul Radio Bus

Sistem Radio Bus

Cu sistemul Gira radio bus, modernizarea și extinderea unui instalţii într-o clădire existentă se poate realiza repede, curat și economic. O gamă largă de opţiuni de control moderne se pot instala ușor prin unde radio fără mizerie sau zgomot și, de asemenea, fără efort. Comunicarea se face între emiţatori și receptor. Emiţatoarele funcţionează cu baterii și transmit comenzi catre receptorii radio și actuatoare care apoi le implementează sau le transmit mai departe.


Sistem Radio Bus Emitator

Emiţătorul

Emiţătoarele includ emiţătoare de mână sau de perete, precum senzorul Gira push button, detectoare de prezenţă și întrerupatoare automate, care transmit comenzile specifice către receptor.

Sistem Radio Bus Receptor

Receptorul

Receptorul include adaptoare de prize pentru dimare, drivere pentru valve de motor pe unde radio pentru controlul automat al încălzirii și butoane de comandă pentu controlul jaluzelelor.

Sistem Radio Bus Actuator

Actuatoare

Actuatoarele Gira DRA implementează aplicaţiile pentru lumină și jaluzele și sunt instalate într-un distribuitor împreună cu un modul de recepţie radio Gira.

Sistem Radio Bus Repetitor

Interfeţe și repetitoare de semnal

Sistemul radio bus Gira include transformatorul Gira KNX pentru montaj aplicat care conectează sistemul cu sistemul Gira KNX, precum și un repetitor care amplifică semnalele de la transmiţatoarele alocate.


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!