logo Gira     

Suport Arhitecţi

cladiri referinta Gira

Clădiri de referinţă cu produse Gira

O varietate de clădiri sunt echipate cu produse și sisteme Gira. Acest lucru se aplică unităților comerciale mari precum hoteluri, grădinițe și construcții rezidențiale private. Exemple actuale pot fi găsite în referințe.

Află mai multe
design configurator

Gira Design Configurator

O varietate de clădiri sunt echipate cu produse și sisteme Gira. Acest lucru se aplică unităților comerciale mari precum hoteluri, grădinițe și construcții rezidențiale private. Exemple actuale pot fi găsite în referințe.

Află mai multe

interfonie mobil

Interfonie mobilă

Sistemul de interfonie Gira oferă numerose soluţii inovative atât pentru staţiile de interior şi de exterior, chiar şi pentru când nu eşti acasă. Datorită extinderii Skype conectat la Skype™, interfaţa Gira DCS-IP permite acţionarea sistemului de interfonie de pe mobil folosind un iPhone sau un iPad, sau orice smartphone sau tabletă care are aplicaţia Skype. În plus, funcţiile interfonului pot fi folosite şi pe televizor sau calculator cu aplicaţia Skype integrată.

Află mai multe
tehnologie vizionara

Tehnologie vizionară pentru clădire

Într-o clădire veche a unei foste fabrici din Berlin, a fost creată o zonă de lucru şi de locuinţe, care combină arhitectura multifuncţională, eficienţa energetică şi tehnologia rezidenţială. Pe o suprafaţă de 2600 metri pătraţi, omul de afaceri din Berlin, Dirk Fabarius, a dezvoltat o casă inteligentă a cărei tehnologie să satisfacă cerințele tot mai sofisticate și mai complexe ale oamenilor și ale mediului.

Vezi video pe YouTube

filme reclame tv

Filme şi reclame TV

Reclamele TV Gira pun un singur lucru in evidenţă: tehnologia pentru casa inteligentă este simplă, uşor de folosit, foarte puternică şi distractiv de folosit.

Află mai multe
academia Gira

Academia Gira

Instalaţiile electrice moderne de la Gira oferă o gamă largă de tehnologii pentru casa inteligentă pentru confort şi securitate. La Academia Gira se pun la dispoziţia arhitecţilor şi proiectanţilor toate informaţiile necesare. Aceste competenţe acoperă atât produsele şi dezvoltarea tehnologiei în domeniul interfoniei cât şi Gira HomeServer. Se pot face seminarii in-house, seminarii online cât şi cursuri la distanţă.

Află mai multe

brosura

Echipamente inteligente marca Gira pentru clădiri

Tehnologia de viitor şi soluţiile flexibile, combinate cu o calitate ridicată a designului sunt caracteristicile echipamentelor inteligente pentru clădiri marca Gira: comanda automată a iluminatului, reglarea temperaturii în funcţie de vreme, distribuţia muzicii în toate încăperile, Sistemul de interfonie confortabil, integrarea Sistemulelor de siguranţă şi numeroase alte funcţii pentru confort sporit, siguranţă şi economie.

Download Brosura


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!