Sisteme GIRA

sistem KNX

Automatizare KNX

Tehnologia sistematică a clădirilor inteligente pentru utilizarea de bază a luminii si climatizării, controlul central al luminii, jaluzelelor, ventilaţiei, scenarii luminoase, economie de energie şi altele.

Află mai multe
sistem radio bus

Sistemul Radio Bus

Retehnologizarea se face usor, fără mizerie şi zgomot. O gamă largă de opţiuni de control şi automatizare state-of-the-art se poate instala uşor cu sistemul radio bus Gira.

Află mai multe
sistem interfonie

Sistemul de interfonie

Sistemul de interfonie Gira oferă soluţii inovative pentru toate cerintele staţiilor de interior şi exterior: cu sau fără cameră video, keyless, mobil şi altele.

Află mai multe
control jaluzele

Controlul jaluzelelor

Controllerul pentru jaluzele de la Gira asigură un sistem inteligent şi posibilitatea controlului dependent de timp pentru ridicarea şi coborârea obloanelor şi jaluzelelor.

Află mai multe

sistem audio

Sistemul audio

Savoarea muzicii în fiecare cameră. Suplimentar radioului încastrat, Gira oferă două sisteme de soluţii: sistemul audio KNX şi dispozitivele sistemului multiroom Revox.

Află mai multeProduse GIRA

Prize Gira

Prize

Cu protecţie, inscripţionabile, cu protecţie pentru copii, cu capac, cu lumină de orientare sau internationale: Gira ofera o gama variată de prize pentru instalaţia de bază dintr-o casă.

Află mai multe
Controlul manual al luminii

Controlul manual al luminii

Comută luminia cu uşurinţă. Inserţii pentru gama de întrerupătoare Gira şi alte accesorii pentru comutare, presare şi reglare.

Află mai multe
Controlul automat al luminii

Controlul automat al luminii

On. Off. Complet automat. Controlul automat al luminii este convenabil deoarece astfel se salvează energie. Pentru intrarea casei, alei, pentru încăperi folosite pentru perioade de timp scurte, holuri şi scări.

Află mai multe
Dimare

Dimare

Gira oferă o gama larga de dispozitive de operare, actuatoare, transformatoare, etc pentru dimarea luminilor. Tehnologia LEDTRON este una inovativa, permitand dimarea surselor cu LED si a celor economice fara fenomenul de "palpaire".

Află mai multe

Iluminare orientare LED

Iluminare si orientare cu LED

Gira ofera o gamă largă de produse şi accesorii cu LED în stilul gamelor de întrerupătoare Gira. Acestea permit iluminat pentru acces şi o mai bună orientare.

Află mai multe
control climatizare

Controlul climatizării / încălzirii

Necesităţile bazate pe căldură şi climatizare într-o cameră, care poate controla de exemplu umiditatea, conservă energia şi protejează structura clădirii de umiditate şi mucegai.

Află mai multe
prize date

Prize de date

Prizele de internet, telefon, TV şi toate tipurile de transfer de date sunt necesare peste tot. Gira permite tehnologiei să fie integrată în mod uniform, în gama de întrerupătoare.

Află mai multe
instalatie montata aparent

Instalaţie electrică montată aparent

Soluţii elegante pentru extinderea instalaţiei electrice fără a fi necesară spargerea pereţilor. De exemplu, folosind Profilul 55, profil modular cu funcţii sau sistemul radio bus.

Află mai multe

instalatie exterior

Instalaţie de exterior

Profil din aluminiu cu sursa de lumină şi sursă de alimentare electrică, detectori de mişcare şi gama de întrerupătoare cu protecţie la apă: Gira oferă multe produse şi funcţii speciale pentru grădină, intrări şi alte zone de exterior.

Află mai multe

Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!