logo Gira     

Dimare

Gira oferă o gamă largă de dispozitive de operare, actuatoare, transformatoare, etc pentru dimarea luminilor. Produsele sunt grupate pentru control convenţional, radio bus sau sistem KNX și includ dispozitive pentru operare DALI și LEDTRON. Ca alternativă la sistemul convenţional 1-10V, tehnologia cu numerose funcţii inteligente, sistemul DALI îndeplinește aceleași funcţii ca un sistem inteligent complex, deși acestea sunt mai ușor de instalat și mai ieftine. Prin implementarea noilor standarde de dimare LEDOTRON, Gira oferă o soluţie adecvată pentru dimarea fără pâlpâire a surselor cu LED și a celor economice.
dimer rotativ Gira

Dimerul rotativ Gira

Dimerul rotativ comută și dimează diverse surse de lumină incluzând surse cu halogen 12V, surse cu halogen 220V cu transformatorul Gira Tronic sau surse cu halogen 12V cu transformatoare convenţionale.

touch dimer Gira

Touch dimer Gira

O atingere scurtă aprinde sau stinge lumina. O atingere mai lungă dimează lumina continuu.


Touchdimmer Gira

Touchdimmer Gira

O atingere ușoară este suficientă pentru a opera Touchdimmerul Gira, deoarece utilizează tehnologie cu senzor capacitiv.

dimer 2 taste Gira

Dimer cu 2 taste Gira

Dimerul cu 2 taste este un touch dimer care permite controlul a două lumini sau grupuri de lumini independent.


system2000 led Gira

Gira System 2000 LED touch dimmer

Surse incandescente, surse cu halogen sau LED de joasă tensiune și surse compact fluorescente pot fi pornite și dimate utilizând Gira System 2000 LED touch dimmer. Poate fi combinat cu diverse plăcuţe și permite reglarea individuală a luminozităţii și funcţionarea altor unităţi auxiliare.

ledotron Gira

Dispozitiv de control LEDOTRON Gira

Dispozitivul de control LEDOTRON Gira permite surselor cu LED și celor economice să fie controlate și dimate digital folosind cablul de alimentare existent.


Gestionarea intuitiva a iluminatului cu ajutorul interfeței DALI

DALI (Digital Addressable Lighting Interface) reprezintă un standard comun de control al iluminatului, în special în spații precum cele de birouri, magazine, restaurante sau hoteluri. Pe lângă controlul luminozității, cel al temperaturii de culoare devine din ce in ce mai important. Pentru a furniza un control al luminilor și o dimare convenabile și intuitive, Gira oferă potențiometre corespunzătoare în modele diferite. Instalarea în doză și îmbinarea cu ramele și plăcuțele potrivite face posibl ca dispozitivele Gira de control să se integreze foarte ușor în sistemul de design Gira.


Potentiometru Dali

Potențiometru DALI

Utilizat pentru a controla luminozitatea cu ajutorul unei interfețe DALI, împreună cu o sursă de alimentare externă DALI sau ca unitate auxiliară pentru potențiometru Gira DALI cu unitate integrată de alimentare.

Potentiometru Dali

Potențiometru DALI cu unitate de alimentare integrată

Utilizat pentru controlul luminozității cu ajutorul unei interfețe DALI. Sursa de alimentare DALI necesară este deja integrată în dispozitiv.


Potentiometru Dali

Potențiometru DALI Tunable White

Utilizat pentru controlul luminozității și temperaturii de culoare a luminii cu interfață DALI integrată ce corespunde standardului IEC 62386-209 (Device type 8). Se folosește cu o sursă externă de alimentare sau ca unitate auxiliară pentru potențiometrul Gira DALI Tunable White cu unitate de alimentare integrată.

Potentiometru Dali

Potențiometru DALI

Utilizat pentru controlul luminozității și temperaturii de culoare a luminii cu interfață DALI integrată ce corespunde standardului IEC 62386-209 (Device type 8). Sursa de alimentare DALI necesară este deja integrată în dispozitiv.Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!