logo Gira     

Distracţie / Informare

display meteo Gira

Display meteo și pentru energie pe unde radio

Pentru prima dată, displayul meteo și pentru energie combină afisajul meteo cu cel pentru consumul de energie într-un singur dispozitiv, în stilul gamei de întrerupătoare.

radio RDS Gira

Radio RDS montat încastrat

Sunet curat, opţiune pentru conectarea unei boxe secundare și a unui MP3 player, 2 posturi presetate, funcţie RDS, operare simplă datorită tehnologiei cu senzor capacitiv, sleep mode și altele: Radioul Gira RDS încastrat oferă o serie de caracteristici noi pentru un mod de viaţă mai ușor.

Află mai multe

rama eticheta Gira

Rama cu etichetă în gama Gira E2

Rama cu etichetă din gama de întrerupatoare Gira E2 este rezistentă la șoc și stropi de apă. Fereastra cu eticheta este rezistentă la dezinfectanţi, ceea ce previne deteriorarea inscripţiei.Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!