Iluminare si orientare cu LED


Iluminare orientare LED Gira

LEDurile de orientare Gira permit utilizarea dirijată a luminii de accent. De exemplu, este utilizat pentru a ilumina scări și holuri întunecoase sau poteci, oferind un plus de siguranţă pentru mers și orientare, atât pentru interior cât și pentru exterior. Gira oferă o gamă variată de produse și accesorii cu LED ce se potrivesc cu gama de întrerupatoare Gira. Pictograme și inscripţii permit ca aceste Led-uri sa fie extinse pentru a deveni semne de informaţii care pot fi utilizate într-o multitudine de moduri. Tehnologia LED asigură durabilitate și consum economic de energie pentru toate produsele.

led orientare Gira

LED de orientare

LEDurile de orientare Gira sunt disponibile pentru gamele Gira Standard 55, Event, Esprit și E2.

led orientare alb Gira

LED de orientare alb

În plus faţă de LEDul de orientare cu LED RGB cu ajutorul careia modul de iluminare poate fi creat dupa dorinţă, Gira oferă acum această lumină cu LED alb pentru crearea exclusiv de lumină de orientare.


semnalizare led Gira

Lumina de semnalizare LED

Lumina de semnalizare LED Gira este împarţită într-o zonă luminoasă roșie și una verde.

led orientare alb Gira

Priza SCHUKO cu LED de orientare

Priza SCHUKO cu LED de orientare are o bandă LED încastrată care proiectează un fascicul de lumină albă în jos.


intrerupatoare led Gira

Întrerupatoare cu LED

Întrerupatoarele Gira din toate gamele pot fi echipate cu LED galben, roșu sau albastru pentru o tensiune de alimentare de 230V.

comutatoare led Gira

Comutatoare cu LED

Comutatoarele Gira cu LED integrat sunt echipate cu un LED orange pe fiecare clapetă.


led orientare tx44 Gira

LED de orientare Gira TX_44

LEDul de orientare pentru gama de aparate Gira TX_44 cu protecţie la praf și apă a fost conceput special pentru utilizare la exterior.Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!