Instalaţie electrică montată aparent

profil 55 Gira

Profil 55

Mai multe funcţii, mai multe opţiuni, mai multă flexibilitate – simplu pe perete. Profil 55 Gira permite expansiunea ușoară a unei instalţii existente fără să fie nevoie să gaurești pereţii.

profil modular Gira

Profil modular de funcţii

Armonie pentru spaţiile rezidenţiale și comerciale reprezentative. Profilul modular oferă soluţii atractive pentru instalaţia electrică, în zone centrale ale încăperii sau lângă ușa principală.

Află mai multe

radio bus Gira

Sistemul radio bus

Înlocuirea este ușoară fără praf și zgomot. Un spectru larg de opţiuni de control, de ultimă ora, poate fi instalat ușor cu sistemul radio bus Gira.

Află mai multe


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!