Instalaţie de exterior

profil lumina alimentare Gira

Profil din aluminiu cu sursă de lumină şi sursă de alimentare electrică

Instalaţie electrică modernă pentru exterior: profilul luminos cu sursă de alimentare electrică Gira are protecţie la apă, IP 44 și poate fi instalat oriunde este nevoie.

Află mai multe
control automat lumina Gira

Controlul automat al luminii

Zonele de la exterior nu necesită să fie luminate constant atunci când este intuneric. Întrerupătoarele automate și detectoarele de mișcare precum Tectiv 220⁰ monitorizează proprietatea și aprinde lumina atunci când detectează mișcare.

Află mai multe

intrerupatoare Gira

Gama de întrerupatoare

Gira oferă o gamă de întrerupatoare robuste și protejate la apă pentru utilizare la exterior. Ele pot fi instalate în medii umede sau acolo unde cerinţele prevalează.

Află mai multe


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!