Prize

prize Gira

Cu protecţie la apă, inscripţionabile, cu protecţie pentru copii, cu capac, cu lumina de orientare: Gira oferă o gamă largă de prize pentru instalaţia de bază din casă.

prize Gira

Priza cu protecţie pentru copii

Prizele cu protecţie pentru copii vin în întâmpinarea nevoii ca cei mici să nu se rănească în timp ce se joacă, atât în camera copiilor cât şi în întreaga casă.

prize Gira

Priza inscripţionabilă

Cu cât numărul de dispozitive conectate unul lângă altul creşte cu atât este mai utilă etichetarea acestora. Dispozitivele care necesită alimentare constantă trebuie să fie marcate corespunzător.

prize Gira

Priza orientabila cu 30°

O priză orientată la 30° facilitează conectarea dispozitivelor cu stecher în unghi, de exemplu, televizoare, computere şi imprimante.

prize Gira

Priza cu lumina de control

Lumina de control este folosită pentru a arăta prezenţa tensiunii. De exemplu, acest lucru este asigurat de lumina de orientare pentru prize care poate fi oprite cu ajutorul unui întrerupător separat.

prize Gira

Priza cu capac

Gira stabileşte standarde îmbunătăţite privind confortul cu o noua priză SCHUKO sau Cerbec.

prize Gira

Priza cu protecţie la curentul rezidual

Priza cu protecţie la curentul rezidual monitorizeaza dispozitivele conectate şi întrerupe curentul cu câteva milisecunde înainte ca acesta să devină primejdios.

prize Gira

Priza cu protecţie la supratensiune

În timpul furtunilor, supratensiunea poate deteriora grav dispozitivele electronice, chiar dacă fulgerul loveşte sistemul electric de la distanţe mai mari. În acest caz, priza cu protecţie la supratensiune reduce tensiunea în timp.

prize Gira

Priza cu alimentare de siguranţă

Priza SCHUKO 16A 250V cu simbol şi protecţie pentru copii în Sistem 55 este disponibilă în diverse culori pentru o sursa de alimentare mai sigură.

prize Gira

Priza încastrată cu protecţie la apă

Prizele şi întrerupătoarele pentru utilizarea la exterior sunt protejate la apă. Pentru propria ta siguranţă trebuie să existe posibilitatea de a decupla dispozitivele din interior. Varianta cu blocare este recomandată, de exemplu, în camera destinată spălătoriei unei locuinţe.

prize Gira

Priza USB

Priza USB permite dispozitivelor mobile precum telefoane, MP3 playere să fie încărcate direct de la priza USB fără a mai fi nevoie de incărcător suplimentar.


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!