Prize de date
Tehnologie Gira pt conexiuni transfer date şi comunicaţii

Prize date Gira

Conexiunea potrivită pentru orice sistem - în stilul gamei de prize şi întrerupătoare

Divertisment la domiciliu, prezentare media, transfer de date şi multe altele: tehnologia Gira pentru conexiuni transfer date şi comunicaţii oferă interfeţe digitale şi analogice pentru toate aplicaţiile comune multimedia şi de reţea.

Datorită integrării acestora în gama prizelor şi întrerupătoarelor Gira, toate prizele de conexiune pot fi instalate astfel încât să se potrivească cu design-ul întregii instalaţii electrice, atât în locuinţele private cât şi în proprietăţile comerciale.


prize date 1 Gira

În stilul gamei de prize şi întrerupătoare

Toate interfeţele sunt integrate în gama de prize şi întrerupătoare. Acest lucru înseamnă atât uniformitatea design-ului întregii instalaţii cât şi un grad mare de libertate în alegerea culorilor şi a ramelor astfel încât să se potrivescă oricărui interior.

prize date 2 Gira

Trei tipuri de conexiune

Interfeţele sunt disponibile cu trei moduri de conectare: cu terminaţie pentru lipire, cu prelungire cablu sau cu schimbător de gen. De exemplu, acest lucru reprezintă un avantaj aparte pentru instalaţiile electrice ce au condiţii dificile de montaj sau în cazul în care conectorii necesari nu încap în tuburile de copex goale deja existente.


prize date 3 Gira

Instalare simplă

Un sistem de instalare cu pricipiu simplu de conectare asigură un montaj rapid, sigur şi simplu. Datorită separării funcţiilor şi a ramelor adaptoare, dacă se doreşte se pot monta mai întâi doar aparatele din doze. Design+ul dorit al ramelor poate fi ales într-o etapă mai târzie a proiectului.

prize date 4 Gira

Diverse domenii de aplicabilitate

Tehnologie Gira pentru conexiuni transfer date şi comunicaţii oferă soluţii pentru diferite aplicaţii, cum ar fi o reşedinţă privată, un birou, un hotel, o şcoală sau un spital. Datorită combinaţiilor diferite de interfeţe aflate într-un aparat ce se montează în doză, există o conexiune disponibilă pentru orice aplicaţie.Gama de Produse

prize date audio Gira

Audio

Indiferent că sunt sisteme HI-FI sau compacte: cu prizele Gira pentru conexiuni audio, toate sistemele audio pot fi perfect conectate. Conexiunile pentru RCA, mini jack, XLR, WBT nextgen, BNC şi cablurile pentru difuzoare sunt disponibile

prize date video Gira

Video

Pentru DVD player conectat în reţea, aparatură de proiecţie şi alte componente video: Tehnologie Gira pentru conexiuni transfer date şi comunicaţii oferă intefeţe video diverse cum ar fi S-video, precum şi în combinaţie cu audio RCA sau mini jack.

prize date tv Gira

TV şi divertisment

Pentru televizoare Full-HD, console pentru jocuri video, Blu-ray player şi multe altele: prizele de conexiuni pentru cablurile HDMI şi SAT F sunt disponibile în diferite combinaţii, de exemplu cu o priza USB, RCA sau RJ45.

prize date pc Gira

Grafică

Indiferent că este ecran plat sau monitor cu tub: interfeţele DVI şi VGA din gama produselor Gira aduc semnalul video direct din perete pe ecran. Diferite combinaţii cu priză RCA, minijack sau USB sunt disponibile.

prize date retea Gira

Reţea

Conexiunea RJ45 este indispensabilă pentru orice reţea a unei companii şi de asemenea este o soluţie fiabilă pentru accesul la internet pentru uz casnic. În plus pentru a economisi spaţiu este disponibilă interfaţa cu 4 conexiuni RJ45.

prize transfer date Gira

Transfer de date

Pentru transfer de date prin cabluri trase prin perete: gama de produse Gira oferă conexiuni USB şi SUB D pin jack cu 9-pole sau 15-pole.

prize date accesorii Gira

Accesorii

Pentru a proteja tehnologia în spaţiile publice accesibile, un dispozitiv cu suport de fixare în formă de U este disponibil pentru a securiza laptopul. Deasemenea este disponibilă o ramă cu capac, care de exemplu poate fi utilizată pentru a proteja interfeţe care sunt rar utilizate sau care nu trebuie să fie vizibile.

prize date homeplug Gira

Priză de conexiune pentru reţea HomePlug AV

O conexiune simplă şi sigură la internet – cu priză de conexiune pentru reţea HomePlug AV.Transferul de date se realizează prin cablu de alimentare cu energie electrică de 230V din clădire, ceea ce înseamnă o cablare suplimentară.


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!