logo Gira     

Profil modular de funcţii

Armonie pentru spaţiile rezidenţiale și comerciale reprezentative. Profilul modular oferă soluţii atractive pentru instalaţia electrică, în zone centrale ale încăperii sau lângă ușa principală
O multitudine de funcții care până acum erau instalate individual pot fi instalate folosind acest sistem, de exemplu întrerupătoare, prize, lumini sau interfon. Instalarea profilului modular de funcții pe perete poate fi făcută rapid curat şi fără retușuri majore ale zugrăvelii.
Prezentare

video terminal Gira

Video Terminal

Video Terminalul Gira este o stație de interfon pentru interior cu un display color special de 5.7”. Displayul asigură o bună vedere a imaginii cu rezoluția sa de 640 x 480 pixel, chiar şi când se privește din unghi.

Află mai multe
radio Gira

Controler Radio

Controlerul radio GIRA poate fi integrat în profilul modular de funcții sau instalat individual cu o rama de montaj. Controlerul radio GIRA este unitatea centrală de control pentru sistemul radio bus GIRA.

Află mai multe

lumina Gira

Modul cu Lumină

Poate fi integrat în profilul modular de funcții sau instalat individual folosind o ramă de montaj. Modulul cu lumină oferă o lumină de atmosferă şi acţionează ca un ajutor de orientare în întuneric.

Află mai multe
doze Gira

Module goale

Modulele goale pot fi echipate cu funcții din System 55 GIRA şi pot fi integrate în profilul modular de funcții.

Află mai multe

acoperire Gira

Plăci oarbe

Plăcile oarbe din sticlă sunt utilizate pentru a ascunde golurile dintre modulele individuale care apar din diferite motive în profilul modular de funcții.

Află mai multe


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!