Controler Radio Gira

controler radio Gira

Controlerul radio GIRA poate fi integrat în profilul modular de funcții sau instalat individual cu o rama de montaj. Controlerul radio GIRA este unitatea centrală de control pentru sistemul radio bus GIRA. Poate fi folosit pentru a controla şi corela toate componentele radio bus. Iluminatul sau jaluzele pot fi gestionate şi controlate de la această unitate centrală, individual sau în grup, manual, cu comutare on/off sau integrate în scenarii.

În plus, controlerul radio GIRA are integrat un ceas pe unde radio cu receptor DCF77. Toate setările programate de către utilizator pot fi salvate pe un card cu scopuri de backup şi încărcate înapoi în controler dacă este necesar.


Detalii de produs

Variante de instalare

  1. Montaj aparent individual:
    Controlerul radio GIRA poate fi montat individual pe perete cu ajutorul unei rame pentru montaj aparent. Dacă este necesar, pot fi puse împreună până la trei rame de montaj în scopul de a monta controlerul radio GIRA, de exemplu poate fi montat împreună cu modulul cu lumină al profilului modular de funcții si modulul GIRA radio Dialog.

  2. Montaj încastrat individual:
    Controlerul radio GIRA poate fi montat şi încastrat în perete ca unitate individuală cu ajutorul unei rame de montaj.

  3. Montaj în profilul modular de funcții:
    Controlerul radio GIRA poate fi ușor integrat în profilul modular de funcții împreună cu alte funcții si aparate.Date tehnice

Alimentare
AC 230V, 50/60 Hz
Baterii
5 x 1.5V Micro LR 03 (AAA) alcaline
Frecvenţa de transmisie
433.42 MHz
Aria de acoperire
aproximativ 100 m (câmp deschis)
Dimensiuni (lăţime x înălţime x adâncime):
182 x 240 x 52mm
Temperatura
0 ºC +40 ºC


Variante Design

controler radio Gira

Controler radio, sticlă verde

controler radio Gira

Controler radio sticlă verde cu ramă pentru montaj aparent

controler radio Gira

Controler radio sticlă verde cu ramă pentru montaj încastrat


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!