Modul cu Lumină Gira

modul lumina Gira

Poate fi integrat în profilul modular de funcții sau instalat individual folosind o ramă de montaj. Modulul cu lumină oferă o lumină de atmosferă şi acţionează ca un ajutor de orientare în întuneric. Sursa de lumină folosită e o lampă fluorescent compactă de 9W cu soclu G7.


Dimensiuni

lăţime x înălţime x adâncime
182 x 240 x 52 mm

Variante de instalare

  1. Montaj aparent individual:
    Modulul cu lumină GIRA poate fi montat individual pe perete cu ajutorul unei rame pentru montaj aparent. Dacă este necesar, pot fi puse împreună până la trei rame de montaj în scopul de a monta modulul de lumină GIRA, de exemplu poate fi montat împreună cu Video Terminal în profilului modular de funcții şi modulul GIRA radio Dialog.

  2. Montaj încastrat individual:
    Modulul cu lumină GIRA poate fi montat şi încastrat în perete ca unitate individuală cu ajutorul unei rame de montaj.

  3. Montaj în profilul modular de funcții:
    Modulul cu lumină GIRA poate fi ușor integrat in profilul modular de funcții împreună cu alte funcții şi aparate.


Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!