Profil modular de funcţii

profil modular functii

Armonie pentru spaţiile rezidenţiale și comerciale reprezentative. Profilul modular oferă soluţii atractive pentru instalaţia electrică, în zone centrale ale încăperii sau lângă ușa principală

O multitudine de funcții care până acum erau instalate individual pot fi instalate folosind acest sistem, de exemplu întrerupătoare, prize, lumini sau interfon. Instalarea profilului modular de funcții pe perete poate fi făcută rapid curat şi fără retușuri majore ale zugrăvelii.


Avantaje

Domenii de aplicare


Instalare

Modulele cu dispozitive complete sau cele goale pot fi combinate rapid şi flexibil întro instalație montată aparent pe perete. Profilele sunt disponibile în trei variante de lungimi: pentru combinare a maxim 5, 8 sau 10 module. Când profilul este fixat pe perete cu şuruburi modulele sunt ușor de montat. Daca este necesar modulele se combină cu plăci oarbe şi se fixează.

profil modular functii schema instalare

Design

Concept şi design: Gira, Radevormwald

Premii de design :

Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!