Video Terminal Gira

video terminal Gira

Video Terminalul Gira este o stație de interfon pentru interior cu un display color special de 5.7”. Displayul asigură o bună vedere a imaginii cu rezoluția sa de 640 x 480 pixel, chiar şi când se privește din unghi.Operare şi funcții

Designul aparatului permite o acționare simplă, intuitivă, fiind a fost dezvoltat luând in considerare aspecte ale gerotehnologiei. Patru butoane sunt atribuite funcțiilor de bază de accesare a meniului, deschiderii ușii, activării şi dezactivării soneriei, comutarea luminii, pornirea sau schimbarea între trei posibile camere.

Butonul cu iluminare pe fundal este acționat prin rotire şi apăsare şi este utilizat pentru navigarea in nivelul meniului ales de butonul de menu. La început electricianul îl utilizează pentru a configura setările de baza. Ele sunt printre altele: selectarea limbii (engleză, germană), setarea frecvenţei, comutarea iluminatului LED on/off. Utilizatorul final poate schimba valorile de luminozitate, intensitatea culorii, contrastul şi poate accesa meniul.

Funcția de hands-free este acționată utilizând tehnologia actuală cu microprocesor folosind supresoare de ecou. Microfonul este activat automat când zgomotele ambientale sunt mari şi ca reacție dacă difuzorul de pe stația de exterior este pornit. Când zgomotul străzii este prea mare o funcție de executare permite vorbirea de la stația de interior.

Gira Video Terminal permite accesarea tuturor inovațiilor tehnologice ale sistemului de interfonie. Printre acestea sunt: dezactivarea tonului de apel, conexiunea în paralel până la trei aparate Gira Video Terminal, 5 melodii diferite pentru tonul de apel.

Design

Concept:
Gira, Radevormwald

Design:
Phoenix Design, Stuttgart

Premii de Design:
- Plus X Award, media society networks, 2008


Variante de design:

Variantele încastrate în perete cât şi cele aplicate sunt disponibile din sticlă albă, neagră sau verde. Ramele de montaj sunt realizate din zinc turnat. Cadrul mai îngust care se pune peste rama din zinc este realizat din plastic. Aceste rame sunt vopsite în culoarea aluminiu.Variante de instalare

Gira Video Terminal poate fi montat atât încastrat cat şi aplicat în profilul modular de funcții. Din cauza displayului mare este necesară sursa adițională de 24 V DC, 700mA. Conexiunea este făcută cu ajutorul tehnologiei Gira pe două fire.

Detalii produs


Date tehnice

Dimensiunile ramei (lăţime x înălţime x adâncime)
Varianta încastrată: 194 x 252 x 64 mm
Varianta aplicată: 182 x 246 x 52 mm
Dimensiunile aparatului (lăţime x înălţime x adâncime): 182 x 240 x 52 mm

Detalii tehnice
Alimentare 24 DC ± 10%
Conexiuni:
2 şuruburi pentru două fire
2 şuruburi pentru alimentarea 24 DC ± 10%
2 șuruburi pentru butonul de apel
2 benzi de conectare
Înălțimea recomandată pentru instalare: 1.6m
Temperatura de utilizare: - 5°C + 40°C
Sistem culoare: RAL

Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC.

Gira Academy

Newsletter

Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale?
Abonati-va acum :

Download

Instrucţiuni de utilizare, manuale, broşuri şi multe altele: Toate materialele importante pot fi descărcate în format PDF, în zona de download.

Vezi toate download-urile

Social Media

Urmați comunitatea Gira pe Facebook, Twitter sau YouTube și informați-vă cu privire la târguri, evenimente și alte subiecte de mare actualitate privind compania și gama de produse Gira.

Social Media
Întreabă specialistul nostru!