share icon

Gira Academy

Gira Academy

Gira Academy

Gira Academy va oferă posibilitatea de a vă instrui individual. Fiecare îşi găseşte modul său particular de învăţare datorită combinaţiilor de metode de învăţare. Puteţi învăţa la un seminar, făcând parte dintr-un grup, sau puteţi învăţa singur de acasă de pe PC. Fiecare decide ce este mai bine pentru el.

Instalaţia electrică modernă de la Gira oferă o gama largă de tehnologii pentru clădiri inteligente, pentru confort şi securitate. Cunoştinţele noastre aprofundate despre produse şi dezvoltarea tehnologiei vă sunt transferate prin intermediul Gira Academy. Deoarece: cunoştinţele profesionale despre instalaţiile electrice moderne simplifică munca dumneavoastră de consultanţă şi vă asigură clienţi satisfăcuţi. Prin învăţarea de noi segmente cu ajutorul Gira Academy veţi fi capabil să atingeţi un nou potenţial în afaceri.

Alegeţi dintre următoarele metode de învăţare:

Seminar pe site

Seminariile clasice, pe site, au loc în sălile de semniarii de la Radevormwald sau din locaţii externe. Formatori experţi sunt acolo pentru a răspunde la întrebări despre produsele şi tehnologiile Gira.

Avantajul dumneavoastră:
Sunteţi în contact direct cu formatorul şi cu ceilalţi participanţi la seminar şi puteţi face schimb de informaţii. Produsele şi tehnologiile sunt reale, distincte şi clare.

Seminar online

La seminariile online, toţi participanţii sunt conectaţi live cu formatorul prin intermediul internetului şi pot vorbi între ei direct. Seminariile online au loc într-o cameră de seminar virtuală în care vedeţi aplicaţiile lectorului, simulările şi diapozitivele. Pentru acestea aveţi nevoie de un computer cu căşti şi bineînţeles acces la internet.

Avantajul dumneavoastră:
Costuri reduse, neexistând costuri de transport sau cazare. Şi în plus, un formator este la dispoziţia dumneavoastră pentru întrebări şi elemente de teorie şi practică.

Curs de învăţamânt online la distanţă

Spre deosebire de seminariile cu prezenţă, aici dobândiţi cunoştinţe prin intermediul cursurilor multi-media şi al simulărilor practice pregătite special. Cursurile sunt finalizate online pe internet.

Avantajul dumneavoastră:
Puteţi determina individual fazele de învăţare. De unde, când, cât şi cât de des învăţaţi este alegerea dumenacoastră.

"Interfonie" curs online la distanţă

Aflaţi totul despre interfonie. Acest curs extensiv de învăţare la distanţă oferă o gamă largă de simulări interactive pentru pornirea sistemului, de exemplu. La şfârşitul cursului online la distanţă puteţi competa un examen. Dacă examenul este trecut cu succes veţi primi un certificat ca o confirmare a finalizării cursului.

Începe online cursul de învăţare la distanţă

"Bazele tehnologiei de reţea" curs online la distanţă

Acest curs la distanţă a fost complet adus la zi şi explică bazele tehnologiei de reţea cu ajutorul animaţiilor 3D. Aici veţi primi un certificat, precum şi o confirmare de finalizare a cursului, bineînţeles dacă treceţi examenul cu succes.

În plus, acest curs online de învăţare la distanţă formează baza pentru viitoarele cursuri online la distanţă pentru produse specifice, de exemplu pentru Gira HomeServer.

Începe online cursul de învăţare la distanţă

Aveți întrebări?

Vă răspundem cu plăcere: contactați-ne prin e-mail sau telefon.

Contact
CERE OFERTĂ Sună