share icon

Cronologie Gira

Cronologie Gira

Fondarea companiei. Pornire tehnologică: fabrică de aparate pentru iluminat electric.

1903

Întemeierea.

Gustav și Richard Giersiepen și-au găsit aventura la 1 august 1905 în două camere închiriate în Wuppertal-Wichlinghausen: un producător de întrerupătoare de lumină și unul de piese pentru instalații electrice în clădiri. Cu aceasta, acești doi pionieri pun bazele pentru marca Gira - și pentru o poveste de succes care continuă până în prezent. În galeria noastră de imagini, puteți vedea diferite repere Gira de la Tumbler Switch 1905 la soluțiile de casă inteligentă din secolul 21.

1926

Priza Nr. 265.

Căutând întotdeauna o soluție superioară: cu mufa de porțelan nr. 265, masteranzii și dezvoltatorii de brevete din Radevormwald stabilesc un nou standard de calitate. Acest produs este echipat cu contact „elastic” - exact în conformitate cu dorințele clientului.

1960

Varietăți ale sistemului.

Cu seturile de construcții inteligente, Gira stabilește un nou standard în industrie. Acest lucru face posibilă combinarea unei varietăți de soluții și funcții într-un singur design. De asemenea, asigură o mai mare claritate și securitate a planificării.

1970

Excelent în orice formă.

Cooperând cu designeri creativi precum Odo Klose, sunt concepute clasice de design premiate. Aceasta include gama de comutatoare cu lumină S-Komfort, un bestseller internațional.

1990

Pionieri în casele inteligente.

De la începutul anilor 90, Gira a fost unul dintre precursorii interconectării digitale în clădiri. Ca partener al KNX, liderii din Bergisches Land sunt puternic implicați în dezvoltarea standardelor globale pentru o viață inteligentă.

1998

Concept de platformă inteligentă pentru design personalizat.

Gira System 55 cu seria E2, E3, Event, Standard și Esprit oferă mai mult de 300 de funcții în cinci modele diferite, de înaltă calitate.

2018

Gira S1.

Securitatea datelor într-o casă interconectată. Cu modulul de acces la distanță Gira S1, comunicarea cu KNX Smart Home este complet criptată chiar și în mișcare și în conformitate cu standardele înalte de protecție a datelor din Germania.

2018

Campus Röntgenstraße.

Calitatea „Fabricat în Germania”: la 30.000 de metri pătrați, noul centru Gira pentru producție, dezvoltare și logistică are 500 de stații de lucru ultramoderne - un angajament pronunțat față de locația Radevormwald.

Aveți întrebări?

Vă răspundem cu plăcere: contactați-ne prin e-mail sau telefon.

Contact
CERE OFERTĂ Sună