share icon

Confortul Smart Home: Chelsea Residence

Confortul Smart Home: Chelsea Residence

De la proprietatea perioadei până la casa inteligentă exclusivă: Datorită tehnologiei inteligente Gira, Chelsea Residence este echipat pentru viitor.

  • O casă exclusivistă cu 260 de metri pătrați de spațiu de locuit într-un cartier bogat din Londra
  • Mini serverul Gira X1 oferă toate avantajele vizualizării, programării și automatizării tehnologiei dvs. inteligente de construcție.
  • Aplicația Gira X1 permite controlarea tuturor componentelor KNX de pe dispozitive mobile. În combinație cu stația video ușă montată la suprafață Gira, unitatea centrală de operare centrală multifuncțională devine un sistem de interfon convenabil.

De la Oscar Wilde, Bob Marley și Mark Knopfler la Gwyneth Paltrow și Vivienne Westwood, nenumărate nume faimoase din scenele muzicii și artelor au făcut ca un cartier afluent al Chelsea din West London să fie casa lor. Autostrada King’s Road - construită în secolul al XVII-lea - a fost punctul de plecare al acestui cartier istoric, care a fost un centru proeminent pentru subculturile hippy și punk din Capitală din anii ’60 -’70. Pe acest context istoric, un nou punct de arhitectură a fost creat în urma unui amplu program de lucrări de renovare: Chelsea Residence.

The consistent colour scheme ensures flowing transitions between the open-plan living areas.

Eleganță pură într-un cadru sofisticat: culorile simple încadrează decorul luxos.

O paletă de culori minimalistă și un design în mare parte monocrom domină interiorul casei de 260 de metri pătrați. Stilul continuă în bucătărie, sus pe scară și în dormitor. Senzorii de buton Gira de la linia de proiectare Gira E22 și afisaje tactile moderne pentru un control intuitiv al clădirii se încadrează perfect în designul armonios.

Harmonious design: The different areas of the Chelsea Residence invite you to make yourself comfortable.
To control the building technology, the Chelsea Residence was fitted with a Gira G1, which can be used to control all functions by touch.
Subtle and stylish: the black Gira switches fit perfectly into the interior.
Switches and control centers from Gira complement the timeless design on the wall.

Un server mic pentru așteptări mari: tehnologia Gira a transformat o perioadă de timp într-o casă inteligentă.

Toată tehnologia din zona de locuit este conectată prin intermediul unui sistem KNX în combinație cu Gira X1. Mini-serverul compact economisește spațiu și se instalează rapid, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în casele de familie. Acționează ca o interfață inteligentă pentru a simplifica procesul de automatizare digitală și vizualizarea întregii tehnologii de construcție. Folosind aplicația Gira X1, proprietarii pot începe scene de lumină de la distanță, ridică și coboară jaluzelele, își pot controla sistemul de muzică și pot regla temperatura camerei. Cronometrele pentru simularea prezenței și funcțiile practice automatizate pot fi, de asemenea, configurate în aplicație cu doar câteva clickuri.

The wall-mounted Gira pushbutton sensors provide convenient and instantaneous control. Individual functions and scenes can be called up with touch via the Gira G1 central control unit.

În living, patru unități de operare multifuncționale sunt, de asemenea, instalate pe perete: prin atingerea afișajului multi-touch, utilizatorii pot apela și regla funcții și scene individuale. În combinație cu interfața dispozitivului Gateway DCS-IP Gira și stația video pentru ușă montată pe suprafață Gira din oțel inoxidabil, Gira G1 devine un interfon inteligent cu funcția video. Când sună soneria, dispozitivul trece automat în modul interfon. Datorită imaginilor cu camera în direct, rezidenții pot fi siguri că ușa este deschisă doar pentru oaspeți.Fotografii: Jonathan Bond

Aveți întrebări?

Vă răspundem cu plăcere: contactați-ne prin e-mail sau telefon.

Contact
CERE OFERTĂ Sună