share icon

Mai mult decât întrerupătoare - produse noi de la Gira

Mai mult decât întrerupătoare - produse noi de la Gira

Confortul, siguranța și securitatea dvs. sunt importante. Acum, producătorii de întrerupătoare de la Gira aduc noi produse și actualizări pentru a vă asigura o mai mare comoditate, confort și securitate pentru dvs. și pentru casa dvs.


Gira continuă dezvoltarea liniilor sale de produse. Cu multe actualizări interesante la produsele deja populare, vin trei noi produse: Gira Pushbutton Sensor 4, detectorul de mișcare Gira Cube și Gira Esprit bronz. Căutați printre noile soluții inteligente pentru locuințe inteligente: funcții noi actualizate.
Gira Pushbutton sensor 4: Cel mai nou și mai inteligent întrerupător de lumină.

Noul întrerupător inteligent, Gira Pushbutton Sensor 4, este următoarea dezvoltare a Gira KNX Pushbutton Sensor 3. Nu numai că este plăcut pentru ochi, dar este și elegant la atingere și plăcut de controlat. Limbajul său de design este versatil, în timp ce este disponibil în sticlă albă, sticlă neagră, oțel inoxidabil, aluminiu și aluminiu negru. Acest lucru îl permite să se potrivească perfect cu o gamă largă de stiluri interioare. Pentru a adăuga acest lucru, fiecare buton are o lumină LED care poate fi configurată cu opt culori diferite. De asemenea, are un senzor de temperatură și umiditate integrat, precum și o conexiune suplimentară pentru un senzor extern.

Be the master of your home's functions with the pushbutton sensor 4.

Gira Motion Detector Cube: Un senzor de mișcare care se îmbină cu arhitectura modernă.

Designul frumos și modern al detectorului de mișcare Gira Cube se potrivește de minune atât structurilor arhitecturale vechi, cât și celor noi, disponibile în pur alb lucios sau antracit. În timp ce se ocupă de mișcare, are un accent specific asupra mișcării termice și a nivelului de luminozitate. Mai mult, puteți seta unghiul fie îngust (la 120 de grade), fie lat (240 de grade). Nimic nu scapă de Cub.

The Gira motion detector Cube doesn't just save energy - it's subtle and yet looks good.

Gira Esprit Bronz: un plus interesant, clasic la linia de design Gira Esprit.

Linia de design Gira Esprit vine acum cu o nouă actualizare elegantă, disponibilă din oțel inoxidabil din bronz începând cu 10/2020. Aspectul său elegant nu este tocmai clasic, însă este atemporal. Linia Gira Esprit poate fi deja combinată cu 300 de funcții de la Gira System 55.

Gira Esprit, beautiful bronze - make your home classy and modern.

Gira E2 și System 55 în gri mat: uniform, dar elegantă și atemporal.

Începând cu 10/2020, linia de design Gira E2 este disponibilă într-o nouă încarnare: gri mat. Elegant și atemporal, aceasta poate fi atingerea frumoasă, dar subtilă pe care o cauți. Peste 200 de funcții ale sistemului Gira 55 sunt de asemenea disponibile într-un gri mat. Împreună, se pot încadra perfect în arhitectură sofisticată și stiluri de mobilier moderne.

Different functions, uniform colour and design - Gira E2 in System 55, grey matt.

Gira E2 și Standard 55 montat la suprafață.

Lipsa de fire nu este o problemă dacă doriți să instalați Gira E2 și Gira Standard 55 montată la suprafață. Datorită cablului, întrerupătorul poate fi reamenajat aproape oriunde și integrat în cele 300 de funcții ale sistemului 55. Disponibil în alb pur lucios.

No wires? No problem. Gira E2 surface-mounted - perfect for retrofitting.

Unitate de control Gira G1 KNX cu KNX Secure.

Unitatea de control Gira KNX cu KNX Secure asigură o comunicare sigură cu alte dispozitive KNX. Luați în considerare „dispozitivul dvs. de comandă” pentru controlul încălzirii, obloanelor și altele. Dispozitivul în sine este deosebit de atrăgător, nu numai din punct de vedere al designului său simplu, dar clasic. Chiar și în ceea ce privește culoarea, utilizatorii au de ales între alb și negru.

Gira G1 for KNX control - data-secure, yet practical and connected.

Sursa de alimentare USB Gira: you have the power.

Sursa de alimentare Gira USB este deosebit de captivantă datorită perspectivei și gândirii pentru viitor. Comoditatea este esențială aici, deoarece puteți încărca două dispozitive simultan, rapid. Nu numai că: este compatibil USB C și USB A. Acest lucru se datorează unui curent maxim de 3000 mAH. De asemenea, este compatibil cu Gira System 55.

Time for a plug upgrade - both USB A and USB C connections catered for.

Aveți întrebări?

Vă răspundem cu plăcere: contactați-ne prin e-mail sau telefon.

Contact
CERE OFERTĂ Sună