share icon

Aluminiu - elegant și ușor

Fie că optați pentru o suprafață lustruită sau anodizată, aluminiul este garantat pentru a adăuga accente sofisticate pereților dvs.

  • Acest metal ușor unic combină o suprafață tehnică sofisticată cu un aspect elegant, contemporan și o valoare de lungă durată.
  • Aluminiu este robust și rezistent la zgârieturi, cu o senzație de suprafață răcoroasă.
  • Popular printre designeri, arhitecți și, desigur, utilizatori.
Rama Gira Esprit aluminiu; întrerupător cap-scară

Aluminiu negru

Negrul este o adevărată tendință de design în mobilier, pereți și accesorii. Dar chiar dacă nu doriți să folosiți negru pe suprafețe mari, puteți obține în continuare sigiliul expertului în proiectare cu detalii negre elegante, cum ar fi rama din aluminiu Gira în negru.

Gira Esprit aluminiu negru cu întrerupător cap-scară culoarea Alu

Aluminiu maro

Nu este orice maro. În linia de design din aluminiu Gira Esprit, maro este incredibil de elegant și de modern, cu finisaje de suprafață mate și anodizate. În cadrul potrivit, acest finisaj din aluminiu creează un accent atemporal care va adăuga rafinament peretelui dvs.

Rama Gira Esprit aluminiu maro; întrerupător cap-scară și priză Schuko

Aluminiu auriu deschis

Luxos, dar clasic - rama Gira Esprit din aluminiu auriu adaugă o notă de eleganță peretelui dvs., creând un accent estetic care este garantat pentru a atrage privirea. Cu o suprafață de sol subtilă, culoarea oferă un finisaj și mai sofisticat și de înaltă calitate.

Gira Esprit aluminiu auriu: întrerupător cap-scară și priză Schuko cu obturator alb pur lucios

Portofoliul Gira

Aveți întrebări?

Vă răspundem cu plăcere: contactați-ne prin e-mail sau telefon.

Contact
CERE OFERTĂ Sună